Gæsteblog: Mit livs bedste investering

At studere Contemporary Music på Southern Cross University er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv.

Uddannelsen dækker mange forskellige aspekter af musikken. På den første del læser vi musikteori, musikalske stilarter, genrer og musikhistorie. Vi har også et fag hvor vi kommer til at spille med andre studerende og lære rmere om de forskellige tekniske elementer.

Den næste del består af sangskrivning, musik via internettet og avancerede musikalitet og kunstnere. Underviserne her er højt kvalificerede og støtter i høj grad os studerende og vil have os til at klare det godt. Hver gang jeg har haft problemer med noget, har jeg kunnet gå til underviserne eller til dette “Academic Skills Team” der er tilgængelige som en ressource for os, og modtage den hjælp, jeg har brug for.

Det vigtige er, at være åben for al den hjælp og alle de muligheder, som skolen tilbyder – hvilket er mere, end jeg havde forestillet mig.

Selvom jeg er her primært for at studere, er jeg her også for at opleve Australien. Først var jeg bange for, det ville være vanskeligt, men så indså jeg, at SCU International tilbyder særlige udflugter såsom Mojo Surf Camp, ture til Fraser Island og forskellige vandreture i weekenden. Vi kan tilmelde os forskellige foreninger i sport, musik, cykling eller bjergvandring at komme til at kende andre studerende i nærheden.

SCU Unibar holder forskellige temaaftener, hvor du og alle dine nye venner kan have det sjovt sammen.

Når du bor på campus er du altid tæt på noget sjovt. De fleste studerende som kommer her er indbydende og kan lide at deltage i alle aktiviteterne. Tilsvarende, hvis du har brug for inspiration til dit studie, bare bank på den næste dør for at få hjælp.

 

Vil du også studere musik? Kontakt os og vi hjælper dig på vej!
Bestil en gratis studievejledning
Skriv dine spørgsmål i denne kontaktformular

Læs mere
Contemporary Music
Southern Cross University i Lismore
Studér musik i udlandet

Admin Linn Rolland
Linn

Linn forlod hverdagen hjemme i Norge og besluttede at bringe hendes store interesse for musik til Australien. Hun studerer en bachelor's degree i Contemporary Music på Southern Cross University i Lismore.

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.