Gæsteblog: Selvtillid og et ‘Hej’ fra Johnny Depp

Jeg har altid været mest interesseret i matematik og de naturvidenskabelig fag i skolen, men har også altid haft en stor kærlighed til foto. Et år efter gymnasiet bestemte jeg mig derfor for at rejse til Santa Barbara, for at se om jeg kunne gøre noget ved det.

Jeg havde dog aldrig forudset hvor meget jeg ville komme til at lære under fotouddannelsen. Takket være undervisernes utrolige engagement og viden udviklede jeg mig ikke bare teknisk og kreativt, men de gav også mig følelsen af, at det virkelig er noget jeg kan beskæftige mig med hvis jeg vil – en vigtig følelse som jeg stadig har.

Efter et år på skolen var jeg ikke engang tæt på at føle mig klar til at rejse hjem, så jeg tilmeldte mig Certificate of Achievement in Applied Photography og blev et år til.

Selvfølgelig fandtes der uendeligt mange ting at beskæftige sig med udenfor skolen. Jeg har altid synes det var sjovt med kendisser, og hvilket sted er bedre end Californien til det? Det blev til en masse ture til LA med alt fra koncerter og tv-indspilninger til filmpremierer. Santa Barbara arrangerer desuden en filmfestival hvert år, hvor nogle af de største skuespillere kommer.

Et af mine favoritminder var uden tvivl verdenspremieren på filmen Transcendense i Westwood i LA. Jeg havde stået i kø hele dagen for at stå ved den røde løber og se Johnny Depp, en person som jeg har beundret hele mit liv, og som er min store favorit. Mindet af totalt kaos blandt alle de fans da han nærmede sig, og hvordan han til sidst ender lige foran mig, som bare står der i chok. Hvordan han kigger på mig, direkte i øjnene, og siger ”Hi Darling, med et smil på læberne, skriver en autograf til mig og går videre. Det er noget jeg aldrig glemmer!

Nu er det ved at være godt og vel et år siden ‘graduation’. Jeg har nået at lande efter alle de vilde eventyr i Californien og har endda begyndt at få bygget et nyt liv op herhjemme. Jeg har startet mit eget firma som fotograf og videofotograf, og jeg tager desuden billeder til koncerter for Rockfoto.nu, noget jeg har drømt om i flere år.

Til efteråret skal jeg begynde at studere igen, den her gang til civilingeniør i medieteknik på KTH, en blanding af den jeg var på inden jeg rejste til USA og den jeg tog derovre. Jeg savner Californien utroligt meget og målet er helt klart at kunne flytte tilbage en dag!

 

Vil du vide mere om studier i USA?
Bestil en gratis studievejledning
Skriv dine spørgsmål i en kontaktformular
Ring os på  88 51 01 15

 

Flere studerende blogger fra USA →

Admin Sofia Blomgren USA
Sofia

Sofia studerede foto og medier på Santa Barbara City College i cirka 2 år. Nu, godt et år efter graduation, driver hun sin egen virksomhed som fotograf og videograf, tager billeder til koncerter for siden Rockfoto.nu og starter til efteråret på KTH for at studere til civilingeniør i medieteknik.

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.