Gode råd til ikke at ligne en turist

Du er endelig ankommet til en ny fantastisk by og du vil straks i gang med at udforske alt som byen har at tilbyde. Men hvor skal du begynde? Hvad skal du have med dig? Eller hvad skal du undgå at have med dig?

Her er nogle gode råd fra den britiske avis ‘The Guardian’ om hvad du skal gøre for ikke at ligne en turist.

  1. Gem dine souvenirsNaturligtvis bør du lede efter souvenirs når du er i en ny og spændende by. At købe souvenirs er sjovt og en god måde at starte dit eventyr. Men du behøver måske ikke vise dem offentligt? En god idé kunne være at gemme gaver og souvenirs til du skal hjem.
  2. Undgå det store kortIntet skriger “Jeg er en turist” mere end et stå og vride og vende et stort kort når du er ude i byen. Et god idé er, at kigge på et kort på din smartphone eller kigge på et kort et mere diskret sted som på en café. Her har de sikkert også gratis WiFi.
  3. Se sikker ud Du ser mere sikker og lokal ud hvis du går målrettet og ikke ligner en som er faret vild.
  4. Tal ikke dit eget sprog Prøv ikke at tale for højt på dit eget sprog. Det kan være en god idé at lære et par grundlæggende ord og fraser på det sprog der tales i det land du besøger.

Hvor ville du ønske at du var en af de ‘lokale’? Kontakt os i dag for at få tips til studieretninger der passer dine interesser.

Kontakt os
Book et gratis møde
Indsend dine spørgsmål i en interesseformular

Læs mere
Vores destinationer

Malin Bergström
Malin

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.