Gratis inspirationsmøde om studier i England

08 May, 2015
Islands Brygge 18, 2300 København S

Inspirationsmøde om studier i England – mød Poppy Collinson fra BPP University

Kunne du tænke dig at studere i metropolen London, blandt Big Ben, røde dobbeltdækkerbusser og ikke mindst masser af god shopping?! Så skal du til London med IBS og gå på det prisvindende BPP University eller det prestigefyldte London College of Fashion.

 

Du inviteres til gratis inspirationsmøde

Fredag d. 8. maj kl. 18.00-19.00

Kulturhuset Islands Brygge

Islands Brygge 18, 2300 København S

 

Tilmeld dig her eller duk bare op. Tag gerne dine venner og/eller familie med.

 

BPP University

På BPP University kan du vælge at læse jura eller business management. BPP Univeristy er et privat universitet og tilbyder uddannelser af topkvalitet. Campus ligger centralt i London og du vil føle storbyen på tæt hånd.

Du kan glæde dig til at møde Poppy Collinson som til dagligt arbejder på BPP University. Hun vil fortælle om skolen, fagene og alt det du kommer til at opleve med sådan en studieophold.

London College of Fashion

London College of Fashion er for dig som er vild med mode. Du kan vælge imellem at læse Fashion Design og Fashion Business. Og midt på semestret går turen til Paris!

Kom og hør mere om dine studiemuligheder, undervisningen, Paris og meget mere.

Bolig er inkluderet i prisen. Du bor i det centrale London!

IBS er med dig hele vejen. Vi hjælper dig med at blive optaget, med at udfylde de rigtige papirer, registrere dine fag og svare på alle dine spørgsmål. Udover dette sørger IBS for at der står en bolig klar til dig i det centrale London når du ankommer og at du kan kontakte vores lokale repræsentant 24 timer i døgnet.

 

Vi glæder også til at hjælpe dig godt på vej!

Tilmeld dig inspirationsmødet

Kontakt IBS

Malene Soholt
Malene

Jeg har selv studeret i Island og rejst verden rundt. Jeg har fået oplevelser for livet og ønsker alle andre måtte få samme muligheder - og jeg hjælper jer gerne på vej!

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.