Hotel Management + Australien = Sandt

Forestil dig, at have hele verden som din arbejdsplads – eller møde hele verden i det land du bor. Forestil dig, at kunne arbejde med mennesker og forskellige kulturer. Forestil dig, at du kunne forfølge en karrierer hvor jobmulighederne er stigende.

Hotel- og turistbranchen er en af verdens mest voksende brancher, specielt i Australien. Ifølge ‘Reserve Bank of Australia’ (Australiens centralbank) er turisme en vigtig industri for landets økonomi. Anlalysefirmaet ‘Deloitte Access Economics’ skriver også i deres seneste rapport, at turisme er et at landets hotteste brancher.

‘Dette understøttes af ‘Tourism Reseach Australia’, som forudser, at turistbranchen vil skabe op mod 25.000 nye job frem til november 2018′, siger Nicole Burnheim, Marketing Coordinator på The Hotel School Sydney.

Hvor findes jobbene?

The Hotel School Sydney har sine egne centrale lokaler i Sydney. Den 29. august 2015 åbner de også dørene for et campus i Melbourne. Både Sydney og Melbourne er storbyer der følger de nye trends og her kommer der til at være store projekter i fremtiden som vil skabe en masse job.

‘Australien anses for at være et nyt, innovativt og strategisk centrum for uddannelser inden for turisme og hotel’, siger Nicole Burnheim. Vi er stolte over at have 25 år i branchen samt de praktikpladser og jobmuligheder vi tilbyder vores studerende.

‘I en by så smuk og levende som Sydney nyder man hver eneste dag. Med dygtige undervisere, som tager sig tid til at lære sine studerende at kende, og en vidunderlige atmosfære, kan det ikke blive bedre’, siger Victor Börjesjö, studerende på The Hotel School Sydney.

Sådan får du succes med dine studier

At studere Hotel Management åbner døre til mange karrierevalg. Der findes mange retninger du kan specialisere dig i; hotel, restaurant og catering, events, destinationsplanlægning, økoturisme, sportsrejser, forlystelsesparker og meget mere.

‘For at kunne få succes med din karriere inden for hotel og turisme må du forberede dig på at det er hårdt arbejde. Jeg opfordrer alle studerende til at få mest muligt ud af praktikken. Du bør også være fleksibel, have et åbent sind og være klar til at rejse verden rundt. Vær klar til at have verden foran dine fødder, siger Nicole Burnheim.

Vi bliver helt sikkert inspireret af Nicoles gode råd. Hvad med dig? Er det noget der passer dine fremtidsdrømme? Kontakt is i dag og vi fortæller dig meget mere om hoteluddannelsen i Australien.

 

Kontakt os
Book en gratis studevejledning
Send os dine spørgsmål

Læs mere
The Hotel School, Sydney
The Hotel School, Melbourne

Malin Bergström
Malin

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.