Hvad laver tidligere IBS-studerende i dag?

Et af de mest almindelige spørgsmål vi får fra studerende, der gerne vil studere i udlandet er: “Hvad får jeg ud af det?”. Det er ofte svært at svare på fordi det selvfølgelig er meget forskelligt fra person til person. Derfor har vi stillet spørgsmålet til nogle af vores tidligere studerende, der alle har studeret på Santa Barbara City College i USA.

Student Tobias RonnquistTobias Rönnquist, Teater

Hvorfor søgte du ind på SBCC?
– Jeg var ret træt af livet herhjemme, derfor ville jeg kombinerer mine skuespillerstudier med nye eventyr i udlandet.
Hvad er dine bedste erfaringer fra tiden på SBCC? 
– Udover alt det skolen og kurserne har lært mig, er det bedste jeg får med hjem alt det jeg har lært om mig selv og om hvem jeg er.
Hvad laver du i dag?
– Efter mine studier på SBCC flyttede jeg til Oslo fordi jeg nu arbejder som skuespiller i en tv-serie.

 

Student Emilia JoelssonEmilia Joelsson, Musik

Hvorfor søgte du ind på SBCC?
– Jeg ønskede at komme i gang og ville opleve noget nyt, få nye perspektiver, nye udfordringer og samtidig udvikles musikalsk.
Hvad er dine bedste erfaringer fra tiden på SBCC?
– At være i stand til at stoppe op og nyde øjeblikket mens jeg er der, det giver mig meget at kunne gøre det.
Hvad laver du i dag?
– I sommers arbejdede jeg som Course Town Staff for STS Sprogrejser i Oxford, men her i efteråret starter jeg på læreruddannelsen i engelsk og musik.

 

Student Jacob Brodefors SBCC USAJacob Brodefors, Musik

Hvorfor søgte du ind på SBCC?
– Det var en meget spontan beslutning. Jeg var træt af kulde og regn og nævnte det overfor en ven, som sagde: “Jeg skal studerer i Californien i efteråret, tag med?” En uge senere var alle papirer indsendt!
Hvad er dine bedste erfaringer fra tiden på SBCC?
– Noget af det bedste ved tiden på SBCC var at vide at jeg stod på egne ben, at lære mig selv at tage hånd om problemer og successer der dukker op. Derudover lærte det mig også hvor vigtigt det er at skabe kontakter.
Hvad laver du i dag?
– I dag bor jeg i London, fordi jeg optræder meget med min musik på pub’er og andre koncertsteder. Det betaler desværre ikke hele huslejen endnu, så om dagen arbejder jeg på en café.

 

Vil du i kontakt med nogen som har studeret i udlandet? Vi har mange tidligere IBS-studerende, som gerne svarer på spørgsmål. Udfyld en kontaktformular og angiv i emnefeltet at du vil i kontakt med en tidligere IBS-studerende så hjælper vi dig.

Kontakt os
Udfyld kontaktformular
Book et gratis personligt møde

Læs mere
Gæsteblogs fra studerende
Santa Barbara City College

Malin Bergström
Malin

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.