Hvordan går det på Hawaii lige nu?

Det er blevet mørkt og koldt hjemme i Danmark. Men mange af vores IBS-studerende ude i verden har sommer og sol. Inden weekenden spurgte vi William, som studerer på Hawaii, hvordan han har det. Læs hans svar her:

Hej William, hvordan går det?
– Aloha! Alt går strålende. Jag lever livet her på Oahu, Hawaii.

Vad har du lavet i dag (torsdag d. 19/11)?
– I dag har fokus ligget på studierne. I morges hold jeg et foredrag om “The Invisible Ocean: Plankton & Plastic” i marinebiologi, efterfulgt af en opgave og diskussion i mit fotografifag. Nu skal jeg til at lave lektier og ser frem mod weekendens herligheder.

Hvordan går det i skolen?
– Skolen er super! Her har jeg mødt mange nye venner og jeg har lært en masse af underviserne her på HPU (Hawaii Pacific University).

Hvad studerer du?
– Jeg tog mig friheden til selv at skræddersy mit skema frem for at vælge et færdigt program. Jeg valgte marinebiologi og fotografi ud fra min interesser og så valgte jeg to business-fag, da jeg vil gå videre med business når jeg kommer hjem. Jeg læser i alt 12 credits på HPU.

Hvilke planer har du i weekenden?
– I weekenden skal jeg til bal hos ANSA (Association of Norwegian Students Abroad) der holder et arrangement for alle HPU-studerende. Det glæder jeg mig til! Det er ikke hver dag man kommer i det fine tøj når man befinder sig på denne varme ø.

Apropos varmen, hvordan er vejret?
– Solen skinner næsten hver dag her på Hawaii. Det regner engang imellem, men ofte ikke længere end 20 minutter. Det er helt dejligt nu det er så varmt.

Hvad er det bedste ved at bo på Hawaii?
– Klimatet og menneskerne, helt bestemt!

Længes du hjem?
– Til tider, bestemt. Jeg prøver ikke at tænke over det for meget, så jeg får mest muligt ud af mit ophold. Min familie var på besøg sidste uge, men min kæreste er derhjemme, så hende savner jeg meget.

Noget man ikke må gå glip af når man kommer til Hawaii?
– Åh, svært spørgsmål, der er så meget at vælge imellem. Det absolut sjoveste jeg har prøvet må være cliff-diving. Der er både “China walls” på South shore, “Waimea Bay” på North shore og “Maunawili Falls” i midten af øen, hvilke er vandfald hvor man kan klatre 12 meter op og hoppe ned. Hvis man ikke er til helt så ekstreme oplevelser findes der også meget fine strande med skildpadder og delfiner.

Noget andet du kan fortælle?
– Det bedste ved at lege fotograf her på Hawaii er, at man har en masse skønne billeder at tage med hjem. Hvis der er nogen som er interesseret i at se mere fra Hawaii kan I følge min Instagram @williamwirhed eller IBS Instagram @ibseducation, hvor jeg har haft muligheder for at dele mine oplevelser på Hawaii Pacific University. Det var alt for mig, Mahalo!

Vi ønsker William et fortsat godt studieophold og håber at ballet var sjovt. Vil du også studere på Hawaii? Book en gratis studievejledning og vi hjælper dig godt på vej!

Læs mere
Hawaii Pacific University
Gæsteblog: Full degree i paradis

Malin Bergström
Malin

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.