IBS fejrer Europæisk Sprogdag

Vi bruger alle anledninger til at fejre, og især når det gælder noget vi brænder for. Hos IBS brænder vi for sprog, eftersom vi ved det åbner døre og hjælper os til at forstå andre kulturer og nye mennesker. En rejse bliver endnu mere interessant hvis du kan det lokale sprog, der tales. Derfor er det klart at vi fejrer den Europæiske Sprogdag. Fejre den med os!

 

Hvad er Europæisk Sprogdag?

Europarådet og EU udnævnte år 2001 til det europæiske sprogår. Millioner af europæer deltog i forskellige events for at vise hvor vigtigt og sjovt det er at kunne sprog. Efter et vellykket år bestemte Europarådet at den 26. september skulle være en årlig Sprogdag. Den findes nu i hele Europa.

– Vi vil opmuntre sproglærere og andre interesserede til at fejre sprogdagen den 26. september, for at sætte fokus på sprog og sproglæring som noget vigtigt, interessant og sjovt, siger Eva Engdell, Undervisningsrådet på Skolverket i Sverige.

 

Sprog er vigtigt

Når du lærer et nyt sprog har du lettere ved at få nye venner og få en forståelse af andre kulturer. I den internationale verden vi lever i er det ikke nok bare at kunne engelsk for at skille sig ud. Et af målene med Sprogdagen er at få både unge og gamle til at blive nysgerrige på forskellige sprog – og der findes mange at vælge i blandt. Vidste du at der tales over 200 sprog i Europa?

 

Hvordan kan du fejre det hjemme?

Du kan fejre den Europæiske Sprogdag på forskellige sjove måder. Du kan for eksempel finde en sprogcafé i din by, snakke et fremmed sprog med dine venner, se en film på et andet sprog eller bare bage noget ud fra en udenlandsk opskrift. Eva Engdell forslår at gå ind på Europarådets hjemmeside for at se flere tips og dele med andre hvad du finder på.

 

Fejre det ude i verden med IBS

– At give sprogdagen opmærksomhed den 26. september er en måde at vise på at du synes at det er vigtigt at kunne flere sprog, men selvfølgelig er det noget man skal arbejde for hele året, siger Eva Engdell.

Hos IBS er vi enige og er overbevist om at den absolut bedste måde at lære sprog på, er ved at være i det land det tales. Følg med os ud i verden og fejre det rigtigt. Hvor går din rejse hen?

 

Book en gratis studievejledning i dag så hjælper vi dig med at komme i gang!

Malin Bergström
Malin

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.