Majas fem favoritter i Melbourne

Maja er vores IBS-repræsentant i Melbourne. Hun har boet og arbejdet i Australien i snart tre år og her deler hun sine fem favorittips om byen hun elsker – byen som hun synes har alt:

  1. Degraves LaneI Melbourne CBD (central business district) er der flere små gyder, kaldet laneways, med hyggelige caféer og restauranter. Den bedste er Degraves Lane, som også er placeret lige ved byens bibliotek. Her sidder jeg ofte i caféen og arbejder eller læse aviser.
  2. Hardrock Rock CLimbing Lige overfor RMIT University er Hadrock, et perfekt sted for dem som nyder eller ønsker at prøve klatring. De har store vægge til alle niveauer og gratis introduktion. Hvis du ikke har nogen klatremakker kan du finde en i deres Facebook-gruppe, eller bruge appenMeetup’. RMIT University anvender også denne app til at arrangere udflugter for dem der ønsker at klatre udendørs.
  3. Strande Inden for en time, på begge sider af Melbourne, finder du fantastiske strande. Til surfing, anbefaler jeg Surf Coast og til roligere sologbade-ture bør du gå til Port Phillip Bay. Ca. 20 minutter med sporvogn fra centrum af byen er bydelen St. Kilda, med den nærmeste strand. Her kan du kite surfe, prøv padle boarding og se de små pingviner som lever her. Du kan også bare nyde alle caféerne eller en god bog på stranden.
  4. Federation Square I centrum af byen, ved siden af Yarra-floden, finder du Federation Square. dette torv sker der altid noget. Jeg sætter mig ofte på den store trappe eller stolene og spiser min frokost.
  5. MCG sportsarena MCG er den sydlige halvkugles største stadion (12. største i verden), der kan huse op til 100.000 tilskuere. Arenaen er så imponerende at du ikke engang behøver at være interesseret i sport for at blive imponeret. Om vinteren spiller man australsk fodbold her og om sommeren er det meget cricketUdover disse sportsbegivenheder bliver der afholdt Australien Open og Formel 1 i Melbourne hvert år.

Jer giver dig gerne flere tips om Melbourne og håber på at se dig her snart.

De bedste hilsner,
Maja

 

Man kan ikke andet end blive inspireret af Majas gode Melbournetips. Får du også lyst til at opleve denne fantastiske by? Du kan studere en praktisk uddannelse på Martin eller du kan læse på det verdenskendte RMIT University. Vi hjælper dig på vej!

 

Kontakt os
Book en studievejledning
Skriv os et spørgsmål

Læs mere
RMIT University
Martin i Melbourne

Malin Bergström
Malin

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.