Marias bedste minder fra sit andet hjem, Sunshine Coast, Australien

At rejse er at leve, siges det. Når rejsen udvikler sig til at man studere i at andet land, får man også et andet hjem. Mit andet hjem er Sunshine Coast i Australien. Der har jeg boet og studeret i to år. Her er nogle af mine yndlingssteder fra solskinskysten.

  1. Australia Zoo Det kan føles som en turistfælde, men der er kun få steder i verden hvor man kan kæle med både koalaer og kænguruer på samme sted. Det er uden tvivl et must i den første uge på stedet.
  2. Noosa National Park Naturen omkring hele Sunshine Coast er noget helt specielt. En af mine foretrukne steder er National Park i Noosa med regnskov, vandfald og strande. Hvis du er heldig, kan du blive forenet med nogle slanger, en edderkop eller måske en koala.
  3. Emjay’s Coffee på Mooloolaba Esplanade Når jeg havde brug for en pause fra studierne eller mine roomies lagde jeg mig på en sofa Emjay’s, tilsluttede mig deres trådløse netværk og læste nyheder eller tjekkede SVT Play.
  4. Sunshine Plaza Et ret almindeligt og enkelt shoppingcenter, men åh så mange timer jeg har brugt der. Og der findes alt! Shopping, madbutikker, posthus, restauranter, biograf. Der er altid en grund til at slentre rundt i et køligt indkøbscenter med dejlig air condition.

Så ja, at rejse er at leve og disse minder vil altid være med mig på en særlig måde. Hvis du vælger at studere på Sunshine Coast vil du forstå præcis hvad jeg mener. Og jeg er sikker på du vil gøre dig dine egne oplevelser.

Vil du også gerne opleve Sunshine Coast? Så kan du studere med os på TAFE Queensland East Coast eller University of the Sunshine Coast.

Kontakt IBS for mere information

Admin Maria Magnusson
Maria

Maria har været Program Manager for IBS' Australienprogram siden 2013. Hun er selv en tidligere IBS-studerende fra Sunshine Coast. Ved siden af studierne arbejdede hun som IBS-repræsentant.

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.