Martin hjælper dig på rette vej

Vil du opleve livet ‘Down under’? Martin kan hjælpe dig! Martin er en af vores populære samarbejdsskoler med campus i tre af Australiens mest populære byer.

På Martin kan du blandt andet studere turisme, grafisk design og event management. Vores studerende vælger Martin for at få en praktisk uddannelse der forbereder dem til erhvervslivet. Det kan være svært at vælge hvilken by man skal vælge. Vi håber, at vi kan hjælpe dig med at danne et overblik.

 

Brisbane

Delstat: Queensland
Antal indbyggere: ca 2,3 millioner
Antal universitetsstuderende: ca. 180.500
Strande i nærheden: Omkring en times tid kørsel nord ligger Sunshine Coast og en times tid syd ligger Surfer’s Paradise. Du kan både surfe og dyrke anden form for vandsport på begge strande. Her finder du med sikkerhed andre med samme interesse.
Se og gøre: Indbyggerne i Brisbane er kendte for at være venlige og have en afslappet livsstil. Den er Australiens tredjestørste by og giver dig en dejlig stor by med en masse musik og underholdning. Gå heller ikke glip af et af byens mange markeder. Et populær sted er Riverside Markets, som ligger langs floden ‘Brisbane River’ der løber gennem byen.

 

Melbourne

Delstat: Victoria
Antal indbyggere: ca. 4,4 millioner
Antal universitetsstudenter: ca .231.700
Strande i nærheden: Port Melbourne, South Melbourne og St Kilda Beach er de mest populære strande nær bymidten. Her kan du hænge ud med dine venner, spille beachvolly eller tage en kop kaffe på en af de mange caféer.
Se og gøre: Melbourne kaldes ofte for Australiens kulturhovedstad. Her finder du masser af kunst, kultur, musik og historie. Alt dette i en international atmosfære. Din fritid i Melbourne kan let fyldes op med koncerter, stand-up eller besøg på et de mange museer. Året runder arrangeres festivaller inden for musik, sport og kunst.

 

Sydney

Delstat: New South Wales
Antal indbyggere: ca. 4,8 millioner
Antal universitetsstudenter: ca. 319.000
Strande i nærheden: Bondi Beach og Manly Beach tillhører Sydneys mest populære stande. Her kan du sole dig, bade og prøve forskellige former for vandsport. Der er også et fint natteliv.
Se og gøre: Sydney passer til dem som elsker byliv og ønsker at opleve den store by. Selvom det er en multi-million by, er det let at komme rundt og nyde alt der er at se og gøre. Et must er selvfølgelig at tage et selfie foran det berømte operahus. Den bedste ved Sydney er, at du også er tæt på smukke strande. Her får du den perfekte kombination af byen og strandliv.

Hvilken by passer til dig? Du kan stadig nå at søge ind på Martin med studiestart i september/oktober 2015 i Brisbane. Start de eventyr i Australien til efteråret!

 

Kontakt IBS og vi fortæller mere
Læs mere
Martin i Brisbane
Martin i Melbourne
Martin i Sydney

Malin Bergström
Malin

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.