Minder fra mit job som IBS-repræsentant i Australien

Madelene Jansson flyttede til Australien i 2007 for at studere Event Management med IBS. Hun ville kun bo der et år, men fik et job efter endt uddannelse og besluttede at blive. I 2008 begyndte hun at arbejde som vores IBS repræsentant i Brisbane og hun er nu vores Area Manager i Australien. Her deler hun nogle af hendes bedste minder med IBS.

“Jeg brænder for min rolle som IBS-repræsentant her i Australien og det er utrolig sjovt at møde og følge de studerende som kommer hertil. Sammen med de øvrige IBS-repræsentanter har jeg blandt andet holdt velkomstmøder, aktivitetsdage og eksamensfrokost. Vi har holdt sammen som en stor familie på den anden side af jorden. Jeg har haft mange sjove minder i løbet af mine år med IBS. Her er nogle af mine bedste minder:

  1. Playdate i Brisbane 2012Der var mange som deltog da vi arrangerede en såkaldt playdate i Brisbane i 2012. Vi havde en fantastisk sjov dag med god mad og en masse aktiviteter. Temaet var IBS-udklædning og alle ville klæde sig ud som noget der begyndte med I, B eller S. Alle havde forberedt sig godt og det var en sjov dag og nat vi stadig alle husker.
  2. Mit første velkomstmøde Dette er et dejlig minde som jeg altid vil bære med mig. Det var så rart endeligt at møde de nye studerende. For mig som IBS -repræsentant, er det en fantastisk følelse at være i stand til at dele mine erfaringer og råd da det hjælper alle til at komme på deres fødder og så hurtigt som muligt begynde deres eventyr her.
  3. vi løser tingene sammen Det sker nogle gange at de studerende får hjemve, har tandbøjler der skal strammes, mister deres pas eller måske låser sig ude af deres boliger. Hvis der opstår et problem, gør vi alt, hvad vi kan for at arbejde sammen om at løse det så hurtigt som muligt og på den bedste måde. Kommunikation er nøglen, og vi vil altid hjælpe, hvor vi kan
  4. Alle de fantastiske studerende Mange af vores studerende tør sige “JA”, hvilket har givet dem fantastiske minder og oplevelser. Nogle TAFE-studerende bliver personlig træner for rigtige kunder og andre  studerende får praktikophold eller frivilligt arbejde – erfaringer de vil have med sig resten af livet. Jeg bliver så stolt, når jeg ser, hvordan den enkelte vokser over tid her i Australien og hvordan alle tager ansvar for sig selv, udvikler sig og drager fordel af alle muligheder, der tilbydes.

Antallet af IBS-studerende som kommer til Australien stiger hvert år. Jeg håber jeg får lov til at møde dig og skabe nogle uforglemmelige minder sammen.

Arbejdsopgaverne og typen af aktiviteter kan variere lidt alt efter hvilke IBS-repræsentant der bor i din studieby. Fælles for alle er dog, at de vil være der for dig så du kan føle dig tryg og få hjælp undervejs!

 

Læs mere
Indkvartering og IBS-repræsentanter
Derfor vælger studerende IBS
Vores studerende fortæller

Kontakt os
Bestil en gratis studievejledning
Skriv dine spørgsmål i en kontaktformular

Malin Bergström
Malin

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.