Modtag stipendie fra vores skoler

Der er mange som spekulerer på hvordan de skal finansiere deres studier i udlandet. Ud over muligheden for at tage sin SU med på sine udlandsstudier kan nogle af vores skoler tildele stipendier til potentielle studerende. Læs mere om dem her:

 • Berkeley College, New York, USA
  Du som tager en ‘full degree’ på Berkeley College og opfylder optagelseskravene, kan få et stipendium der dækker op til 25% af studieafgiften.
 • Fisher College, Boston, USA
  Du som tager en ‘full degree’ på Fisher College og opfylder skolens optagelseskrav får et stipendium der deltvist dækker din studieafgift. Stipendiet er trukket fra IBS’ programpris. Herudover kan du søge ekstra stipendier. Og elsker du sport? På Fisher College findes også gode sportsstipendier du kan søge.
 • Keiser University, West Palm Beach, USA
  Som IBS-studerende på Keiser University er du garanteret et stipendium på din bachelor. Er dit GPA mindst 2.5 kan du få 27.000 DKK og er dit GPA på mindst 3.0 kan du få 52.000 DKK per år. Og elsker du sport? På Keiser University findes også sportsstipendier du kan søge. Læs mere om GPA.
 • Hawaii Pacific University, Honolulu, USA
  Du som tager en ‘full degree’ på HPU kan søge stipendier fra skolen. Beløbet varierer mellem 4000-12000 USD per år, alt efter hvad dit GPA er. Læs mere om GPA.
 • Martin, Brisbane, Melbourne, Sydney, Gold Coast, Australien
  Som IBS-studerende får du på visse af Martins programmer stipendier på omkring 2000 AUD. Stipendiet er trukket fra IBS-programprisen.

Vil du vide mere om stipendierne eller har du generelle spørgsmål om det at studere i udlandet? Kontakt os venligst på den måde der passer dig bedst, og så står vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt os
Book gratis studievejledning
Brug kontaktformularen
Ring til os på 88 51 0 15
Send en mail til info@ibs-education.dk
Skriv til os i chatten nede til højre

Jeg er klar til at ansøge

Camilla Wagner
Camilla

I have a master's degree within Marketing, Globalization and Culture. I studied part of my studies in Barcelona and are working as coordinator for IBS and marketing.

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.