Mød IBS hjemme hos dig selv!

Har du spørgsmål om udlandsstudier som du ikke ved hvornår du skal stille? Ønsker du generel information omkring studier i udlandet eller vil du have specifik information omkring det land du vil til? Det kan du få på IBS’ online inspirationsmøder!

Til dig som bor langt fra København vil vi gerne give dig muligheden for at møde os online. Her kan du læse mere om hvordan et online møde fungerer. Kig her for at se hvornår vi holder det næste møde.

Hvad er et online møde?
Et online møde er et inspirationsmøde om udlandsstudier hvor du kan sidde hjemme foran computeren og lytte med. Her vil en erfaren studievejleder fortælle om fordelen ved at studere i udlandet, økonomi, hvad IBS tilbyder og ikke mindst gennemgå de skoler du kan studere ved med IBS. Til tider har vi også gæster fra vores partnerskoler med til mødet.

 

Behøver jeg en speciel teknik for at være med?
Du skal kun have internetforbindelse, højtalere og Adobe Flash. Ellers skal du bare sætte dig til rette og blive inspireret.

 

Hvor langt er et online møde?
Et online møde varer typisk en time. Herefter er der mulighed for at stille spørgsmål via en chatfunktion.

 

Hvordan melder jeg mig til?
Du kan tilmelde dig ved at udfylde formen neden for. På selve mødedagen vil du modtage et link der giver dig adgang til mødet.

 

Vi ser frem til at møde dig online!

 

Tilmeld dig vores online møde her

Tilmelding - møde

(* Obligatoriske felter)
Malin Bergström
Malin

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.