New Zealand er mere end bare studier

Hvis du ønsker at dine udlandsstudier skal byde på lidt ekstra, så vil New Zealand være det oplagte valgt. Her kan du kombinere studier på et top-rangeret universitet med en fritid fuld af aktiviteter  som trekking, faldskærmsudspring, bungyjump, eller skiløb.

Den bedste til at beskrive et studieår i New Zealand er en person, som selv har været der. Derfor deler den IBS studerende Martin Furseth ud af sine erfaringer:

“Jeg fik mulighed for at studere på en af New Zealands bedste universiteter, AUT. At rejse til den anden side af verden har været en yderst spændende oplevelse.

At studere business i et helt fremmede land er en oplevelse man ikke er vant til. IBS hjalp mig med at vælge det rigtige kursus og en interessant uddannelse, men New Zealand har budt på mere end bare skole. Her mødte jeg folk fra hele verden, jeg har set Maoriernas kultur på tæt hånd, samt set ting jeg aldrig havde troet jeg skulle opleve.

Jeg kan virkelig anbefale at studere i New Zealand, og med hjælp fra IBS begynder et spændende eventyr allerede flere måneder inden du rejser. ”

Vil du prøve et studieår fyldt af eventyr? Book en gratis studievejledning så vil vi fortælle dig mere om livet og studierne i New Zealand.

Læs mere

Om New Zealand
AUT University, Auckland

Camilla Wagner
Camilla

I have a master's degree within Marketing, Globalization and Culture. I studied part of my studies in Barcelona and are working as coordinator for IBS and marketing.

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.