Ny skole i Skotland

Skotland er ifølge mange et af ​​Storbritanniens mest charmerende lande, med venlige mennesker og flere top-universiteter per indbygger end noget andet land i verden. Vi er så glade for, at fra efteråret 2017, kan vi give dig muligheden for at studere i Skotland!

Vores nye skole, University of Dundee, blev i 2016 udnævnt til “Scottish University of the Year” i The Times / Sunday Times Good University Guide. Skolen har også modtaget god omtale fra tidligere internationale studerende. Vælg en skole med høje akademiske standarder og et læringsmiljø du vil trives i.

Studieby nummer 1

Dundee er Skotlands nummer et studieby. De fleste studerende, både internationale og britiske, bor på eller lige ved siden af ​​campus. Der er gå afstand til de fleste ting og billigere leveomkostninger end i resten af ​​Storbritannien – perfekt for et studiebudget.

Tag en fuld bachelor eller kandidat

På University of Dundee, kan du studere en bachelorgrad eller en kandidatgrad. Læs blandet inden for business, banking, energy eller law.

Tag en chance nu

Ønsker du at starte dine studier i efteråret 2017? Ansøgningen er åben til 10. januar. Send os en forespørgsel eller aftal et personligt møde. Vi vil guide dig gennem skolens fagtilbud og dine forskellige muligheder i denne spændende skotske studieby.

Kom med os til Skotland!

Camilla Wagner
Camilla

I have a master's degree within Marketing, Globalization and Culture. I studied part of my studies in Barcelona and are working as coordinator for IBS and marketing.

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.