Nyhed! Nu kan du skabe din egen drømmeuddannelse på sportsskolen ACPE

ACPE (Australian College of Physical Education) er en sportsskole som ligger lige uden for det centrale Sydney med undervisning på det tidligere OL-stadium. Nu har du mulighed for at skræddersy dit eget studieophold med IBS Select.

Med IBS Select vælger du selv hvilke fag du vil læse i løbet af dit studieophold. Vi hjælper gerne med gode råd og vejledning. Der står bolig klar til dig ved ankomst når du studere med IBS på ACPE.

Vil du arbejde i sportbranchen? Studér op en sportsskole i topklasse og vælg selv dine fag. Ring til os for mere information på 88 51 01 15!

ACPE er en anerkendt sportsskole. Dele af undervisningen foregår på det stadium som blev anvendt ved OL i 2000. Her træner også Australiens sportselite – og nogle af dem vil du måske også få som undervisere. På ACPE får du en oplevelse ud over det sædvanlige. Her lever alle i en idrætsverden.

Eksempler på fag

  • Methods of Motivation in Fitness
  • Foundations of Human Biology for Fitness
  • Sports Marketing
  • Introduction to Sports Business
  • Dance Composition 1
  • Dance Production

Kontakt os i dag hvis du vil vide mere om ACPE og hvordan du kan komme af sted

Læs mere

ACPE

Malin Bergström
Malin

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.