Nyhed! Tag en bachelor på Martin i Brisbane og Sydney

Martin i Australien tilbyder først og fremmest diplomuddannelser. Men nu har du også mulighed for at tage en hel akademisk bacheloruddannelse på Martin i Brisbane og Sydney.

Martins erhvervsuddannelser har et vældig godt ry. Og nu kan du også tage en akademisk uddannelse på skolens campus i Brisbane og Sydney. Her opnår du en Bachelor of Business. Du har mulighed for at vælge imellem tre forskellige retninger: Marketing, Events og Tourism.

At tage en bachelorgrad i Australien tager normalt tre år, men idet Martin har ‘trimesters’ (tre semestre per studieår) har du mulighed for at færdiggøre en bachelor på kun to år.

Tag del i en erhvervsforberedende undervisning på Martin. Få en akademisk uddannelse på en skole der hjælper dig med starte din karrierer på bedst mulig vis.

hvorfor skal du tage en bachelor på Martin?

  • Underviserne er i tæt samarbjde med erhvervislivet og forbereder dig til din karrierer.
  • Skolen har med jævne mellemrum gæsteforelæsere på besøg.
  • Du har mulighed for at tage en hel bacheloruddannelse på kun 2 år frem for 3 år.
  • Du kan vælge at bytte campus undervejs i din uddannelse hvis du har lyst.

Vil du vide mere om at tage en akademisk uddannelse på Martin? Ring til os i dag på 88 51 01 15 eller kontakt os via mail.

 

Læs mere
Martin i Brisbane
Martin i Sydney

Malin Bergström
Malin

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.