Online legatmøde

Kunne du godt tænke dig at studere i udlandet men ved ikke helt hvordan det skal finansieres? Hos IBS vejleder vi dig i hvordan man skriver en god motiveret ansøgning og hvordan man sammensætter en god legatansøgning med alle de nødvendige dokumenter.

I Danmark findes omkring 12.000 fonde der tilbyder over 35.000 legater årligt. Mange af disse legater har til formål at støtte studieophold i udlandet. Hvis du allerede er på en videregående uddannelse eller påtænker at tage en hel uddannelse i udlandet er der gode chancer for at modtage legater.

IBS holder løbende online legatmøder. Her kan du sidde hjemme ved din computer mens programkoordinator, Malene, vejleder dig i hvordan man på bedste vis udformer en legatansøgning. Malene har selv studeret i udlandet og modtaget flere legater. Hun er klar til at give dig gode råd med på vejen. Du kan også stille spørgsmål via en chatfunktion.

Vores næste online legatmøde er tirsdag d. 17. november 2015 kl. 17.00-17.30. Mødet er gratis og du kan tilmelde dig her:

 

Tilmelding - møde

(* Obligatoriske felter)

 

 

Malene Soholt
Malene

Jeg har selv studeret i Island og rejst verden rundt. Jeg har fået oplevelser for livet og ønsker alle andre måtte få samme muligheder - og jeg hjælper jer gerne på vej!

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.