Se film fra IBS afrejsemøde

Snart er det dagen hvor en ny gruppe studerende starter deres udlandsstudier med IBS. En vigtig del af forberedelserne er vores afrejsemøde. Her kan du se en film fra mødet i Gøteborg.

En stor gruppe kommende IBS-studerende og et par forældre og venner var samlet på IBS’ hovedkontor i Gøteborg for at få svar på nogle af de sidste spørgsmål inden afrejse. Vi fik et interview med Sandra, som skal studere på Santa Barbara City College. Hun har forberedt det meste og ser frem til at komme væk fra Sverige.

Se interview med Sandra

Følg Sandra på Instagram

Sørg for at holde øje med vores Instagramkonto (@ibseducation) hvor du senere denne sommer kan følge følge Sandras sidste forberedelser hjemme fra og de første dage i Santa Barbara, Californien. Stay tuned!

Vil du også afsted?

Bliver du også rejselysten? Det er endnu ikke for sent at komme afsted allerede efter sommerferien. Flere af vores skoler tager stadig imod ansøgninger til efterårets semesterstart, men der kan være et begrænset antal pladser så kontakt os allerede i dag og hør om dine muligheder.

Tak til alle, som var med til at gøre afrejsemødet i Gøteborg til en sjov aften. Og held og lykke til jer alle med de sidste forberedelser!

Camilla Wagner
Camilla

I have a master's degree within Marketing, Globalization and Culture. I studied part of my studies in Barcelona and are working as coordinator for IBS and marketing.

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.