Sidste chance: Ansøg til USA!

Vil du prøve livet på et amerikansk college eller universitet til efteråret? Nu er det tid til at sende din ansøgning til vores skoler i USA.

  • Hvordan gør jeg?
    Har du ikke været i kontakt med os tidligere anbefaler vi at du booker en gratis studievejledning. Her gennemgår vi dine mål og visioner og hjælper dig med at finde den rette uddannelse.
  • Hvor ansøger jeg? Udfyld ansøgningen online. Husk at læse vores programvilkår inden du ansøger. Dukker der spørgsmål op undervejs er det bare at kontakte os.
  • Hvordan søger jeg visum?
    Visumprocessen starter når du er blevet optaget på skolen. Vi vejleder dig skridt for skridt og hjælper med at få alt klar inden afrejse.

Første skridt tager du allerede i dag ved at kontakte os og fortæller os om din amerikanske drøm – vi ser frem til at hjælpe dig og gøre din drøm til virkelighed!

Læs mere
Vores skoler i USA
Vores studerende fortæller

Camilla Wagner
Camilla

I have a master's degree within Marketing, Globalization and Culture. I studied part of my studies in Barcelona and are working as coordinator for IBS and marketing.

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.