Sidste chance til at søge ind på studier i USA foråret 2016

Gå ikke glip af muligheden for at studere i USA i foråret 2016. Størstedelen af vores partnerskoler i USA har ansøgningsfrist d. 15. oktober.

I USA findes der noget for alle. Du vælger selv om du vil til øst- eller vestkysten og om du vil af sted et semester, et studieår eller til en hel bachelor-/kandidatuddannelse. IBS sørger for bolig og repræsentanter på stedet. Send din ansøgning i dag eller bestil et gratis studievejledning så du kan få hjælp til at finde din drømmeuddannelse.

“At gå på SDSU er som at være med i en amerikansk film.[…] Jeg kan uden at tøve sige at rejsen til San Diego har været den bedste beslutning jeg nogensinde har taget, og at jeg har haft det bedste halve år i mit liv. Jeg har lært så meget om mig selv, stiftet bekendtskab med universitetslivet, fået en masse nye venner og forelsket mig i landet USA.
– Mia Lindgaard, San Diego State University

Læs mere
Studerende fortæller om studier i USA
Studier i USA

Kontakt os
Bestil en gratis studievejledning
Ring os på 88 51 01 15
Chat med os (se nede i højre hjørne i dagstimerne)

Malin Bergström
Malin

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.