Sidste pladser til USA efteråret 2015

Vil du studere i USA til efteråret? Du har stadig chancen på enkelte skoler. Kontakt os i dag for at høre om du kan få en af de sidste pladser.

USA er mulighedernes land og hver delstat byder på unikke oplevelser. Drømmer du om et liv i solrige Californien eller lokkes du af storbylivet i New York? Vores samarbejdsskoler er nøje udvalgte og der er både bolig og lokale repræsentanter ved alle destinationer.

Hvis du er hurtig, kan du stadig på plads på disse skoler:

  • Antioch University, Santa Barbara Et mindre universitet i centrale Santa Barbara med populære programmer inden for medier, kommunikation, business og psykologi. Lev det søde studieliv i Californien.
  • Berkeley College, New York En skole med businessprofil midt på Manhattan. Studér økonomi, finans eller fashion marketing. I New York kan alt ske!
  • Hawaii Pacific University, Honolulu Et internationalt universitet med campus tæt på den velkendte Waikiki Beach. Studér marketing, PR eller meget andet i paradiset.
  • Fisher College, Boston En skole med godt ry, her får 91 % af de studerende job lige efter færdiggjort uddannelse. Se frem til en ‘businessstudietid’ i Boston, en af USA’s vigtigste studiebyer.

Kontakt os i dag for at høre mere. Husk at det er først-til-mølle-princip, idet skolerne skal fylde de sidste pladser.

 

Læs mere:
Studier i USA

Malin Bergström
Malin

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.