Søg stipendium fra IBS

Ansøg senest d. 31. marts – søg stipendium fra IBS

Vil du studere i udlandet efteråret 2016? Ansøg senest d. 31. marts for at sikre dig en plads til din drømmeuddannelse.

Du har en verden af muligheder foran dig. Vi hjælper dig med at udforske den. Gennem os hos IBS International Business School bliver udlandsstudier et enkelt og trygt valg – vi tilbyder dig en hel studiepakke. Her indgår bolig, repræsentant på stedet og vejledning gennem hele ansøgningsprocessen.

Stipendium fra IBS

Vær sikker på at få en plads til efteråret og søg senest d. 31. marts. Du som ansøger inden d. 31. marts har også mulighed for at søge et stipendium fra IBS på 4000 DKK.

Ansøg senest d. 31. marts og søg stipendium fra IBS. Ta chancen, 2016 er dit år! Kontakt IBS for mere information om stipendier

Studievejledning
Alle store beslutninger starter med et lille skridt. Vi hjælper dig med at tage første skridt ved en gratis studievejledning. Ring til os i dag eller udfyld en formular på hjemmesiden. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig.

Book en gratis studievejledning
Udfyld en kontaktformular
Jeg er klar til at ansøge

Camilla Wagner
Camilla

I have a master's degree within Marketing, Globalization and Culture. I studied part of my studies in Barcelona and are working as coordinator for IBS and marketing.

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.