Studenterinterview: Det går godt for Younes i Australien

Younes Gustafsson Rida studerer ”Event, Travel & Tourism” på TAFE, som ligger på Sunshine Coast i Australien. Vi hørte, at hans studie gik rigtig godt og at han oplevede en masse sjove ting. Vi blev nysgerrige, og spurgte ham, om han ville svare på nogle spørgsmål.

Hej Younes! Hvordan går det på Sunshine Coast?

– Jeg udlever virkelig min drøm. Det er præcis hvad jeg både har ønsket og håbet på. Vejret er et kæmpe plus, da jeg elsker solen. Solen skinner når man vågner, og når undervisningen er færdig, kan man sole sig og bade. Senere på dagen, er der stadig tid til at læse igen. Dette er min største motivation. Det er det perfekte studieliv, med fede muligheder for at lave noget i sin fritid.

Du har arbejdet på nogle events i samarbejde med skolen? Fortæl os noget om det!

– Takket være skolen, har jeg arbejdet og været frivillig til syv forskellige events. Jeg kom i kontakt med en pige, som faktisk studerede Event på TAFE året før. Hun fik arbejde i en organisation, hvor hun stadig arbejder i dag.

Vil der være flere event-jobs?

– Når jeg begynder mit andet semester, skal mine medstuderende og jeg forberede og arbejde for det næststørste event i Australien, som hedder ”The Australasian Police and Emergency Service Game 2016”. Senere på semesteret, skal vi planlægge og arrangere skolens ”Fashion Show” på egen hånd!

Er det sjovt?

– Ja, det er sjovt at have med events at gøre hver dag og det er fedt at lave noget som man ikke lige kan alle andre steder. Det er så sjovt at være med til at forberede, gennemføre og være med til alle disse store events. For mig, er praktik det bedste sted at blive klogere og jeg bliver aldrig træt af det jeg laver.

”Jeg udlever virkelig min drøm. Det er præcis hvad jeg både har ønsket og håbet på. Vejret er et kæmpe plus, da jeg elsker solen.”

Du arbejdede også på ”World Outrigger Championships”. Hvad er det og hvad lavede du?

– Det er en international kanokonkurrence, som i år blev afholdt i Mooloolaba. Mine underviser fortalte en manager til eventet, at jeg taler flydende fransk, og det var præcis hvad, de ledte efter. Jeg fik lov til at videregive vigtige informationer og stod for at kommunikere til de over 3.500 besøgende. Det var super lækkert og sjovt, at få lov til at gøre dette i fire dage.

Gik det så godt, at du fik et jobtilbud bagefter, eller hvad?

– Min eventunderviser fortalte mig at Tahitis’ repræsentant, havde takket hende for et utroligt flot stykke arbejde, som min klasse og jeg havde udført. Hun havde ovenikøbet spurgt om jeg ikke ville komme og blive kommentator på Tahiti!

Wow, det må have været sjovt! Takkede du ja?

– At høre dette fra flere af mine underviserer, gav mig et rigtigt ”kick”. Hvem ved, måske rejser jeg dertil. Det ved jeg ikke endnu. Først og fremmest, skal jeg fokusere på mine studier.

Du er også blevet bedt om at være student ambassador, hvad indebærer det?

– Det indebærer at repræsentere både skolen, TAFE, og Study Sunshine Coast på events, forskellige møder og konferencer. Jeg er netop blevet interviewet til dette og har sendt min ansøgning, så forhåbentlig bliver det mig, som får det!

Vi krydser fingre! Har du nogle gode råd, til andre som vil studere i udlandet?

– Bestil billetten med det samme! Jeg havde aldrig troet, at det jeg laver nu, ville være så fedt. Takket være Amanda fra IBS, har alt dette været muligt. At studere i udlandet giver dig en masse erfaring, idet du studerer og bor på et helt nyt kontinent. Jeg har udviklet mig og er blevet meget selvstændig på alle måder. Takket været IBS, her på Sunshine Coast, har jeg også fået alt den hjælp, jeg har haft brug for. Jeg nyder virkeligt hvert eneste minut!

Vil du også studere i udlandet? Vi er her for at hjælpe dig med at finde din plads ude i verden! Send en forespørgsel og så kontakter vi dig.

Læs mere her:
Gæstebloggere
Der er stadig ledige pladser til efteråret 2016!

Cecilie
Cecilie

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.