Studér i Londons forretningsdistrikt

Vil du sætte fart på din internationale karriere? Udbyg dine studier inden for business eller jura og finpuds dit cv med en masteruddannelse fra et af Londons førende universiteter – BPP University.

En masteruddannelse indebærer studier på et højere niveau og er for dig, der allerede har en bachelor eller tilsvarende. På BPP University i London findes muligheder for dig, som vil tage en master’s degree inden for business eller jura. Skolen har lokaler midt i Londons businessdistrikt og i den del, der anses for at være byens juridiske distrikt.

BUSINESS MASTER’S PROGRAMMES

Et internationalt perspektiv på din uddannelse giver dig et forspring i erhvervslivet. Du, som har studeret business kan vælge mellem tre forskellige retninger for din master’s degree:

  • International Marketing
  • Project Management
  • Finance

Studér midt i Londons mest indflydelsesrige område. Løft dit CV til nye niveauer og gør dig klar til din internationale karriere. Ansøg til en masteruddannelse på BPP University senest 31. maj!

Book gratis studievejledning

LAW MASTER’S PROGRAMMES

Du bygger et konkurrencedygtigt CV ved at tage din master’s degree i udlandet. På BPP kan du vælge mellem tre forskellige masteruddannelser inden for jura:

  • International Business Law
  • Chinese Investment and Business Law
  • Comparative Commercial Law

HVORDAN ANSØGER JEG?

Hos IBS hjælper vi dig med hele ansøgningsprocessen og vejleder dig skridt for skridt. Det første skridt tager vi sammen til en gratis studievejledning. Kontakt os allerede i dag, sidste ansøgningsfrist for efterårets uddannelser er 31. maj. Vi ser frem til at hjælpe dig!

 

Camilla Wagner
Camilla

I have a master's degree within Marketing, Globalization and Culture. I studied part of my studies in Barcelona and are working as coordinator for IBS and marketing.

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.