Airport Operations Management, Broward College

Airport Operations Management

Hvornår vil du starte?StudiestartAnsøg senest
Efterår 201701/08 2017
31/03 2017
Forår 201815/09 2017

Lufthavne er ofte fyldt med forventninger og glæde, men der er meget strategisk arbejde i at få en lufthavn til at fungere og være et sikkert sted at være. Vil du vide mere om dette? Vælg et certifikat i Airport Operations Management på Broward College.

HVORFOR SKAL DU STUDERE LUFTHAVNSUDDANNELSE?

Lufthavne i hele verden er forskellige, men uanset størrelse har de til fælles, at der findes mange vigtige strategiske beslutninger bag om design og layout. I løbet af denne specialiseret uddannelse på Broward College vil du lære mere om det daglige arbejde i en lufthavn – med fokus på sikkerheden. Du vil blandt andet undersøge årsagerne til luftfartsulykker, den menneskelige indflydelse, farlige materialer, flysikkerhed på jorden, sikkerhed for passagerer og også få et overblik over de dele, der udgør arbejdet i en lufthavn.

HVAD FÅR MAN UD AF DETTE PROGAM?

Dette certifikat fra Broward College er for dem som ønsker lufthavnen som arbejdsplads. Måske opdager du et særligt område og vil videreuddanne dig for at få en spidkompetence. Dette er ofte nødvendigt, hvis du ønsker at arbejde som flyteknikere eller flyveleder. Andre eksempler på erhverv kan være airport controller eller airport manager.

 

EKSEMPLER PÅ FAG

 • Airport Planning and DesignDette er et introduktionsfag hvor du uddyber din viden om hvordan lufthavne er designet og hvordan de udvikler sig i takt med mere erfaring. I løbet af faget vil du blandt andet analysere designet af start- og landingsbaner, faciliteter i terminalen og hvordan parkering og vejsystemer er designet baseret på lufthavnens forventede kapacitet. Du vil også lære om hvordan man udvikler de eksisterende lufthavne og hvilke konsekvenser planlægning og design kan have på miljøet.
 • Aviation SafetyHovedformålet med dette fag er, at udvikle din forståelse af luftfartssikkerheden. Dit hold vil analysere de mulige årsager til udvalgte flyulykker og undersøge faktorer som menneskelige fejl, indtrængen på landingsbanen, vejr, luftkollisioner, mekanisk svigt og problemer med vedligeholdelse. Du vil også lære mere om de institutioner der beskæftiger sig med luftfartssikkerheden.
 • Airport and Airline SecurityDette fag introducerer de love og bestemmelser der gælder for lufthavne og flyselskaber. Du vil gå i dybden og studere nogle udvalgte dele af de love, der findes, og diskutere historiske perspektiver og begivenheder, der førte frem til den sikkerhed der findes i dag. I løbet af faget bliver du introduceret til diskussionen om terroristiske aktiviteter, motiver, våben og modforanstaltninger til trusler mod lufthavne
 • Airport Management
  Dette fag giver dig en omfattende viden om ledelsesarbejde i en lufthavn og de teorier der ligger til grund for planlægning og byggeri. Du får indblik i vigtige faktorer der bestemmer udviklingen af en lufthavn, såsom størrelsen, design, krav til miljøet og de gældende love. Faget behandler også de samfundsøkonomiske konsekvenser en lufthavn kan have på det omgivende samfund.
 • Aviation Law and RegulationsDette er et fag der introducerer love og bestemmelser vedrørende lufthavne og luftfartsselskaber. Du vil studere nogle udvalgte dele tættere og diskutere emner som manøvredygtig luftrum og lydniveauer i tilknytning til lufthavne. Du får også en bedre forståelse af, hvordan man arbejder i overensstemmelse med disse love.
 • Business EthicsGennem denne korte introduktion vil du lære at identificere, forstå og løse etiske problemer som moderne organisationer står overfor. Du vil lære mere om den historiske udvikling af etisk tænkning, undersøger forskellige etiske dilemmaer og praksis til at løse dem ved at ræsonnere ud fra et etisk perspektiv. I løbet af faget vil du udvikle din logiske tænkning inden for beslutningstagen.

OPTAGELSESKRAV

 • Færdiggjort gymnasial uddannelse
 • Afviklet IBS-interview
 • Mindst 10 i engelsk
StudiestartStudiets varighedIBS programpris (DKK)
Efterår 2017Studieår117 995
Efterår 2017Semester89 995
Forår 2018Studieår117 995
Forår 2018Semester89 995

 

INDGÅR I PROGRAMPRISEN

 • Studieafgift (30 credits per studieår, fuldtidsstudier)
 • Bolig i dobbeltværelse første semester
 • IBS-repræsentant på stedet
 • Afrejsemøde
 • Karakterudskrift fra Broward College
 • Diplom fra IBS
 • Studierådgivning før, under og efter dine studier
 • Medlemskab af IBS Connect

 

 

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.