Applied Fitness, ACPE

Applied Fitness

Hvornår vil du starte?StudiestartAnsøg senest
Forår 201727/02 2017
15/12 2016

Vil du arbejde med idræt og sundhed? Vælg en fitnessuddannelse på en skole med en sportsprofil og undervisning på et tidligere OL-anlæg. På ACPE, lige uden for centrale Sydney, studerer du med andre idrætsinteresserede i et inspirerende miljø.

hvorfor en fitnessuddannelse?

Dette program er for dig som vil arbejde med idræt, sundhed og personlig træning. Underviserne har arbejdet/arbejder i industrien, hvilke sikrer en høj kvalitet og løbende opdateret viden. Du modtager både teoretisk og praktisk viden om blandt andet anatomi, fysiologi og lederskab. På ACPE studerer du i et miljø gennemsyret af sport, hvor dele af uddannelsen endda foregår på et tidligere OL-anlæg.

hvad kan du lave efter uddannelsen?

Denne fitnessuddannelse med IBS består af to semesters heltidsstudier. Uddannelsen giver dig grundlæggende kundskaber om sundhed og personlig træning og efter endt skolegang får du et PT-licens. Du som vil fordybe dig i området kan fortsætte dine studier på ACPE og læse yderligere to år for at få en hel bacheloruddannelse. Jobmulighederne inden for idræts- og sundhedsbranchen er mange – heriblandt personlig træner eller sportschef på et idrætsanlæg.

Læs mere om en hel bacheloruddannelse på ACPE her.

Eksempler på fag

  • Introduction to Responsible Fitness Management Målet med dette fag er, at give dig de kompetencer det kræver for at kunne identificere en kundes individuelle behov. Du lærer at holde en individuel samtale og finde det træningsprogram som passer til den kunde du arbejder med. Du bliver også undervist i det ansvar der findes hos en fitnessinstruktør.
  • Methods of Motivation in Fitness Under dette fag lærer du at motivere andre mennesker til at træne. Du vil få idéer til programmer og events som kan motivere.
  • Foundations of Human Biology for Fitness Målet med faget er at give dig den grundlæggende viden om de biologiske faktorer der påvirker energibalancen i kroppen. Du får en forståelse af sammenhængen mellem energi, sundhed og træning.
  • Fitness Principles and Programming Her får du en introduktion til anatomi og fysiologi. Du lærer at igangsætte et træningsprogram og giver dig muligheden for at udvikle evnen til at være instruktør – her i blandt planlægge, instruere og evaluere.
StudiestartStudiets varighedIBS programpris (DKK)
Forår 2017Studieår141 995

optagelseskrav

  • Færdiggjort gymnasial uddannelse
  • Afviklet IBS-interview
  • Middel- til gode karakterer i engelsk

Vil du vide mere?

Kontakt IBS

Book gratis studievejledning

Deltag i inspirationsmøde

 

 

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.