Associate of Science in Sports, Fitness and Recreation Management, Broward

Associate of Science in Sports, Fitness and Recreation Management

Hvornår vil du starte?StudiestartAnsøg senest
Efterår 201701/08 2017
31/03 2017
Forår 201815/09 2017

Tag din interesse inden for træning og sundhed et skridt videre. Studér sport og fitness i fantastiske Florida og start din karriere inden for et sjovt og udfordrende miljø. På Broward College i Fort Lauderdale findes sportsuddannelsen til dig.

HVORFOR SKAL DU STUDERE SPORTSUDDANNELSE?

Interessen for træning og sundhed er stor verden over, men for at gøre denne lidenskab til en profession kræves der mere end blot en interesse. En god uddannelse med en bred ekspertise på området er vigtigt for at du vil få sucess i branchen. I løbet af denne uddannelse på Broward College udvikler du din viden om blandt andet anatomi, fysiologi, teori, ernæring og forebyggelse af skader. Du opbygger en viden om den menneskelige krop og hvad der påvirker vores velbefindende og vores sundhed.

 

HVAD FÅR MAN UD AF DETTE PROGAM?

Denne sportsuddannelse på Broward College giver dig en associate’s degree inden for Sport, Fitness og Recreation Management. Du vil være forberedt til at arbejde med træning og sundhed i forskellige sammenhænge. I fremtiden kan du arbejde med praktisk træning som eksempelvis gruppeinstruktør eller personlig træner. Hvis du er mere interesseret i businessperspektivet kan du søge job som chef i et træningscenter eller arbejde med events forbundet med sportsindustrien.

 

EKSEMPLER PÅ FAG 

 • Foundations of Exercise ScienceDette fag giver dig den grundlæggende viden der er nødvendig for at lede alle typer af fitnessaktiviteter. Den didaktiske undervisning lægger grundlaget for dig som vil arbejde med sport og sundhed, således du er i stand til at analysere og skabe sikker og effektiv træning. Der er stort fokus på anatomi, fysiologi og kinesiologi, videnskaben om menneskelig bevægelse.
 • Total WellnessI dette fag fokuseres der på at undersøge betydningen af kundskaber, meninger og praktisk arbejde i forhold til personlig velvære. Du vil blandt andet studere psykisk-, følelsesmæssigt-, intellektuelt- og åndeligt velvære. Faget integrerer personlig wellness og fitness i både klasselokalet og træningsmiljøet. Ud fra områder som eksempelvis ernæring, stres og miljømæssige ansvar, får man en forståelse af de langsigtede virkninger af en sund livsstil.
 • Care/Prevention/Athletic InjuriesI løbet af dette fag vil du udvikle dine færdigheder og viden om forebyggelse af træningsskade og sportsskader. Her får man en bedre forståelse af fysiskken, ernæring og typer af træning.
 • Sports, Fitness and Recreation ManagementDette fag er designet til at give dig viden om de forskellige elementer i håndtering af konkurrencer og events inden for sport og sundhed. Du vil lære mere om de mange dele der skal tages hensyn til at skabe events af høj kvalitet.
 • Introduction to Tourism Industries AdministrationVed dette fag undersøger du rejse-og turistindustrien ud fra et historisk perspektiv og også se på nutidige organisationer, problemer, muligheder og fremtidige tendenser. Der er fokus på hvordan turismen påvirker os både økonomisk og socialt. Dette fag er godt for dem som ønsker at købe ydelser og som ønsker at arbejde med markedsføring knyttet til turisme.
 • Sports, Fitness, Recreation/Technology and EquipmentDen hurtige udvikling af teknologi gør det vigtigt selv for dem som arbejder med sport og sundhed at holde sig opdateret. I dette fag vil du lære mere om hardware, software og teknisk udstyr, der er almindeligt at bruge ved sportsfaciliteter og sportsbegivenhed. I får praktisk undervisning ved selv af anvende teknologi og udstyr.

 

OPTAGELSESKRAV 

 • Færdiggjort gymnasial uddannelse
 • Afviklet IBS-interview
 • Mindst 7 i engelsk
StudiestartStudiets varighedIBS programpris (DKK)
Efterår 2017Studieår117 995
Efterår 2017Semester89 995
Forår 2018Studieår117 995
Forår 2018Semester89 995

 

INDGÅR I PROGRAMPRISEN

 • Studieafgift (30 credits per studieår, fuldtidsstudier)
 • Bolig i dobbeltværelse første semester
 • IBS-repræsentant på stedet
 • Afrejsemøde
 • Karakterudskrift fra Broward College
 • Diplom fra IBS
 • Studierådgivning før, under og efter dine studier
 • Medlemskab af IBS Connect

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.