Communication, RMIT University

Communication

Er du interesseret i journalistik, reklame og PR? På RMIT University finder du programmet communication, hvor du får rig mulighed for at fordybe dig i ovennævnte emner.

Hvorfor vælge programmet Communication?

Traditionelt set er journalitisk, reklame og PR tre særskilte discipliner, men i dagens virkelighed flyder disse sammen til det bredere begreb “kommunikation”.Programmet på RMIT University er skabt for at give den studerende en bred introduktion til medie- og kommunikationsområdet.

Programmet vil dels give dig gode forudsætninger for optagelse på en dansk uddannelse indenfor området, hvis du efterfølgende ønsker at studere videre. Dertil vil du have en god forståelse for de forskellige grene af medie- og kommunikationsbranchen, hvilket vil gave dig når du skal beslutte hvad du vil efter endt studietid i Melbourne.

Eksempler på fag

 • Introduction to Public Relations
  Faget introducerer den studerende til public relations (PR) og til, hvordan man kan arbejde med det i en given virksomhed.
 • Introduction to Advertising
  Målet med faget er at give den studerende en god forståelse for reklamebranchen, med et stort fokus på sammenhæng i en virksomheds kommunikationsplan.
 • Making Media
  Faget er praktisk anlagt, og den studerende lærer både i grupper og for sig selv at udvikle medier til en given lejlighed.
 • Managing a Communication Business
  Faget giver den studerende kompetencer til at lede kommunikationsarbejde indenfor mindre virksomheder såvel som i organisationer.
 • Creative Advertising
  Faget giver den studerende en øget forståelse for jobbet som Art Director og Copywriter. Den studerende vil ligeledes skulle fremlægge kreative kommunikationsløsninger – fra ide til brief.

Optagelseskrav

 • Færdiggjort gymnasial uddannelse
 • Afviklet IBS interview
 • Middel- til gode karakterer fra gymnasiet.

Vil du vide mere:

Kontakt IBS

Book gratis studievejledning

Deltag i inspiratiosmøde

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.