Computer Programming Specialist, Broward

Computer Programming Specialist

Hvornår vil du starte?StudiestartAnsøg senest
Efterår 201701/08 2017
31/03 2017
Forår 201815/09 2017

Vil du lære et nyt sprog – et sprog der ikke er dansk eller engelsk? I dagens digitale verden er det en fordel at mestre sprogbrugen i programmering. Vælg certifikatet Computer Programming Specialist på Broward College og få de færdigheder arbejdsmarkedet kræver.

HVORFOR SKAL DU STUDERE COMPUTER PROGRAMMING SPECIALIST?

At kunne mange sprog er en fordel for dig som ønsker at arbejde internationalt. Men har du nogensinde tænkt på at kendskab til forskellige programmeringssprog er noget der kan fremme din karriere? Uddannelsen giver dig et certifikatet i Computer Programmering Specialist og forbereder dig til at arbejde med webudvikling og applikationer. Ved at arbejde med moderne teknologi lærer du mere om webdesign og programmering i alle de forskellige faser.

 

HVAD FÅR MAN UD AF DETTE PROGAM?

Efter endt uddannelse har du en grundlæggende viden om forskellige programmeringssprog og måder at arbejde på. Der er selvfølgelig meget mere at lære om dette enorme fagområde, hvilket betyder, at du har mange muligheder for at studere videre og måske blive en specialist på et område der interesserer dig lidt ekstra. I fremtiden kan du for eksempel arbejde som en webudvikler eller systemadministrator.

 

EKSEMPLER PÅ FAG

 • Introduction to Computer ScienceDette fag er designet til at give dig et bredt perspektiv i området Computer Science, på dansk ofte oversat til datalogi. I løbet af faget vil du blive fortrolig med mange grundlæggende dele og termer, herunder fejlfinding, programmering og forskellige programmeringssprog, algoritmer, it-systemer, grafik og forskellige typer af netværk.
 • Introduction to C++Dette fag giver en introduktion til programmeringssproget C++. Du kan blandt andet lære hvordan man definerer et problem og udvikler specifikationer for programmering. Målet med faget er, at lære selv en nybegynder om nødvendige teknikker til at udvikle veldokumenterede og strukturerede programmer.
 • Certified Internet Webmaster FoundationsDette nybegynderfag giver dig grundlæggende teknisk viden om Internet, intranet og eksterne netværk. Kurset dækker over tre hovedområder: Internet Business Foundations, Site Development Foundations og Network Technology Foundations
 • Database Design and Programming Using SqlI dette fag får du en god forståelse af Relational Database Management Systems og RDBMS teknologier. Faget giver dig færdigheder til at udvikle en helhedsorienteret løsning der begynder med at definere kravene og fortsætter med konceptdesign, logisk databasedesign, selve designet og selve gennemførelsen ved hjælp af RDBMS og programsproget SQL. Du vil også komme til at lære mere om dataintegritet og udførselsproblemer.

 

OPTAGELSESKRAV

 • Færdiggjort gymnasial uddannelse
 • Afviklet IBS-interview
 • Mindst 10 i engelsk

 

 

StudiestartStudiets varighedIBS programpris (DKK)
Efterår 2017Studieår117 995
Efterår 2017Semester89 995
Forår 2018Studieår117 995
Forår 2018Semester89 995

 

INDGÅR I PROGRAMPRISEN

 • Studieafgift (30 credits per studieår, fuldtidsstudier)
 • Bolig i dobbeltværelse første semester
 • IBS-repræsentant på stedet
 • Afrejsemøde
 • Karakterudskrift fra Broward College
 • Diplom fra IBS
 • Studierådgivning før, under og efter dine studier
 • Medlemskab af IBS Connect

 

 

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.