Dance, ACPE

Dance

Hvornår vil du starte?StudiestartAnsøg senest
Forår 201727/02 2017
15/12 2016

At studere dans på ACPE er perfekt for dig som vil tage skridtet videre fra dine danselektioner og udvikle dine kundskaber med en danseuddannelse på højt niveau. I løbet af programmer vil du blive undervist af professionelle indenfor branchen.

HVAD FÅR MAN UD AF DETTE PROGRAM?

Mange danseuddannelser retter sig mod undervisning og uddannelse, men dette et-årige program på ACPE fokuserer en stor del på at udvikle danserens praktiske kundskaber. Undervisningen er fleksibel og berør mange forskellige områder indenfor dansen, alt fra dansehistorie og komposition til anatomi og fysiologi. Skoledagene kan se temmelig forskellige ud, med klasseundervisning, seminarer, workshops og individuelle danselektioner.

Programmet er et godt springbræt for videre studier og på ACPE har du muligheden for at tage en Bachelor of Applied Dance, hvis du vælger at fortsætte yderligere to år. På andet og tredje år indgår der obligatoriske praktikperioder som forbereder dig til erhvervslivet. Fremtidige arbejdsområder kan være alt fra danseinstruktør til professionel danser eller koreograf. Du kan endda komme til at få et arbejde som er mere rettet mod organsation og management med dans og sport.

 

EKSEMPLER PÅ FAG

  • Popular Dance stylesDette fag introducerer dig for den indfødte og populære jazzdans. Du vil lære at forstå betydningen af dansen ved at studere relevante historiske, kulturelle og samfundsmæssige sammenhænge. Du vil både få en introduktion til jazzdans og moderne dans.
  • Dance HistoryEt fag der præsenterer hvordan den europæiske koreografi har udviklet sig fra begyndelsen af 1990erne til moderne tider. Du får en dybere forståelse for moderne, professionel dans og for hvordan det har udviklet sig samt blevet påvirket af forskellige sociale og kulturelle sammenhænge. Din teoretiske viden vil hjælpe dig med at udvikle en forståelse for hvordan stilen har udviklet sig. Gennem danseundervisning introduceres du for 2 stilarter af moderne dans.
  • Dance Composition 1Her gennemgår du centrale elementer der hører til kunsten koreografi. Ved at studere og diskutere forskellige teorier får du kendskab til de teorier, principper og praktiske løsninger der indgår i processen i at skabe en koreografi. I løbet af faget opbygger du en alsidig basisviden der vil hjælpe dig med at udvikle evnen til at skabe og koreografere.
  • Dance ProductionFokus i dette fag er på at øge din forståelse af danseproduktion i en større sammenhæng. Du vil forbedre dine kommunikationsevner og optage viden omkring de regler der gælder sundhed og sikkerhed i industrien.
  • Foundation of DanceDette fag giver en introduktion til hvad danseteknik indebærer og hvordan du kan bruge forskellige teknikker til at forbedre dine dansefærdigheder og din evner til at improvisere. Du vil få praktisk træning i moderne dans og kunne vurdere dine egne evner mens du bruger ny teknologi og udforsker kreative øvelser.
  • Anatomy & PhysiologyDette fag giver dig viden om menneskets udvikling og om hvordan forskellige faser ser ud fra barndom til ungdom. Du studerer forskning på dette område og får en forståelse for hvordan man bruger disse resultater når man arbejder med børn og unge. Du lærer også hvordan forskellige faktorer i barndommen kan påvirke en persons selvværd og identitet.
StudiestartStudiets varighedIBS programpris (DKK)
Forår 2017Studieår141 995

OPTAGELSESKRAV

  • Færdiggjort gymnasial uddannelse
  • Afviklet IBS-interview
  • Middel- til gode engelskkarakterer eller TOFLE-test
  • En film hvor du viser nogle grundpositioner, dine kundskaber indenfor morderne dans, eller ballet, samt en kort koreografi indenfor den dansestill du er mest bekendt med. Kontakt IBS for detaljerede instruktioner.

Vil du vide mere?

Kontakt IBS

Book gratis studievejledning

Deltag i inspirationsmøde

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.