Digital Marketing, Southern Cross University på Gold Coast

Digital Marketing, Southern Cross University på Gold Coast

DIGITAL MARKETING

På Southern Cross University på Gold Coast findes en uddannelse i markedsføring for dig, som er nysgerrig om nye teknologier og digitale kanaler. Studér på et universitet med et campus tæt på havet og lev et skønt studieliv samtidig med du dykker ned i den spændende verden af markedsføring.

HVORFOR SKAL DU STUDERE DIGITAL MARKETING?

Digital Marketing er et program der tilbydes af The School of Business på Southern Cross University på Gold Coast. Dette program giver dig viden om strategisk markedsføringsplanlægning og om analyser i en dynamisk branche. I løbet af uddannelsen vil du lære om vigtigheden af teknologi og digitale medier i planlægningen og præsentation af markedsstrategier og kommunikationsplaner. Du vil også uddybe din forståelse af hvordan sociale medier og nye digitale teknologier påvirker kommunikationsindustrien.

HVAD FÅR MAN UD AF DETTE PROGAM?

Det er det helt rigtige tidspunkt at tage en uddannelse i marketing med fokus på nye digitale medier. Efter et års studier på Southern Cross University får du en dybere forståelse af dit valgte fagområde og har et godt fundament at stå på, hvis du ønsker at studere videre og specialisere dig i en bestemt gren. Din fremtidige karriere afhænger meget af dine interesser og hvordan du vælger at rette dine studier. Du kan for eksempel arbejde med webudvikling, webdesign eller sociale medier.

Hvis du ønsker at tage en full degree inden for marketing kan du læse en bachelor’s degree i business med  Digital Marketing som hovedområde. Læs mere om at tage en bachelorgrad på Southern Cross University på Gold Coast.

EKSEMPLER PÅ FAG

 • Digital Media I: Images, Text and Interface Design. Brugergrænseflade, klarhed og brugervenlighed er nogle vigtige aspekter når man udvikler digitale medier og tilpasser det til brugeren. Dette fag giver en introduktion til disse grundlæggende elementer i digital grafik, tekst og grafisk brugergrænseflade gennem øvelser i praktisk problemløsning.
 • Web Development I. I løbet af dette fag får du en introduktion til de vigtige dele af webudvikling – helt fra design til implementering. Faget omfatter også en introduktion til programmering og det at lære at bruge elementer som tekst, grafik, lyd og animation. Du vil også diskutere områder som tilgængelighed, ophavsret, sikkerhed og etiske og kulturelle spørgsmål.
 • Communication in Organisations. Målet med dette fag er, at forbedre dine kommunikationsevner i mere formelle sammenhænge. Du får en dybere forståelse af betydningen af kommunikation mellem personer og organisationer, da du vil studere forskellige teorier om forskellige arbejdsmiljø.
 • Marketing Principles. Dette er et introduktionsfag, der fokuserer på moderne markedsføring, både for profitvirksomheder og almennyttige organisationer. Du optager viden om planlægning og analyse i et dynamisk miljø og lærer hvordan du undersøger forbrugernes adfærd. Både praktiske og etiske perspektiver er involveret i faget.
 • Contemporary Issues in Multimedia and Information Technology.I løbet af dette fag diskuterer I vigtige spørgsmål vedrørende brugen af multimedier og IT. Konceptet anvendt i forløbet er informations- og kommunikationsteknologi (ICT). Gennem konkrete eksempler vil I diskutere spørgsmål vedrørende menneskelige påvirkning, etik, sikkerhed, love og regler.

OPTAGELSESKRAV 

 • Færdiggjort gymnasial uddannelse
 • Afviklet IBS-interview
 • Middel- til gode engelskkarakterer

 

INDGÅR I PROGRAMPRISEN

 • Studieafgift (fuldtidsstudier)
 • Bolig i dobbeltværelse første semester
 • Introduktionsdage på skolen
 • IBS-repræsentant i området
 • Karakterudskrift fra Southern Cross University på Gold Coast
 • Studierådgivning og afrejsemøde
 • Medlemskab af IBS Connect

 

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.