Diploma in Communication, USC

Diploma in Communication

Hvornår vil du starte?StudiestartAnsøg senest
Forår 201720/02 2017
15/12 2016

Er dit drømmmejob inden for den kreative branche med masser af karrieremuligheder? På University of the Sunshine Coast (USC) findes en uddannelse i kommunikation, der giver dig den viden du behøver for at lykkes inden for en spændende branche som medie- og kommunikationsbranchen.

Hvorfor studere kommunikation?

At studere kommunikation på USC er det første skridt for dig, som er nysgerrig på en kreativ og levende branche. Du forbedrer dine evner til at skrive tekster til forskellige formål, forbedre din forståelse for public relations og får mulighed for at studere alle dele af reklamebranchen, både de kreative og de strategiske. Du vælger selv dine fag, hvilket gør at du kan specialisere dig inden for det område, der interesserer dig mest. Undervisningen er en blanding af teori, analyse og praktiske opgaver.

Hvad kan du arbejde med efter uddannelsen?

At vælge en uddannelse i kommunikation passer til dig, som vil udforske en branche med mange karrieremuligheder. Efter et års studier har du et diplom i kommunikation og dette giver dig et godt fundament og hjælper dig med finde den retning, der interesserer dig mest. Er du interesseret i en bachelor, kaldet en full degree, kan du fortsætte dine studier på USC. Dit fremtidige erhverv inden for kommunikationsbranchen kan blive som journalist, eventkoordinator, skribent eller webredaktør.

Læs mere om full degree på USC.

 

Eksempel på fag

 • Introduction to Journalism
  Dette er et grundkursus i journalistik, som blandt andet undersøger forskellige typer af journalistik og forskellige roller som en journalist kan have. Du får en dybere forståelse for hvad nyheder er, hvad der ikke er nyheder og lærer mere om relationen mellem nyheder, reklame og public relations. I løbet af faget lærer du også hvordan du forbereder materiale til radio, tv, print og digitale kanaler, samtidig med du forbedrer dine evner til at interviewe og skrive journalistiske tekster. Et mål med faget er at vække din nysgerrighed for nyheder og omverdenen.
 • Introduction to DesignI løbet af faget og via praktiske designprojekter, lærer du teori, praksis og tekniske færdigheder inden for Graphic Design, Electronic Media Design og Three Dimensional Modeling and Design. Du introduceres til grundprincipperne, der udgører design og kreative strategier og skal reflektere over kreative, kommercielle, etiske og miljømæssige konsekvenser af dit arbejde.
 • Introduction to Creative Writing Dette fag introducerer grundlæggende aspekter af tekster og den videnskab tekster er bygget op omkring. Gennem et særskilt fokus på at læse og skrive noveller kommer du til at undersøge og diskutere grundstenene omkring kreativ skrivning. Du kommer til at skabe tekster og granske forskellige værker med et kritisk syn. Foruden kundskaber inden for de kreative processer udvikler du også din fortællerevne gennem øvelse af kritisk analyse.
 • Online JournalismEftersom forudsætningerne for online kommunikation hele tiden ændrer sig er dette fag meget levende. Indholdet af faget giver dig kundskaber i onlinejournalistik og lærer dig at skrive for onlinepublikationer. I løbet af faget undersøger du også områder inden for design, multimedie lovgivning og copywrite. Du kommer til at være en del af processen i at publicere online, opbygge din egen portfolio og lærer mere om fotojournalistik tilpasset til de online kanaler.
 • Editing for the Communications ProfessionalI løbet af dette fag undersøger du blandt andet områderne tekstredigering, layout, titelsætning og sideinddeling for f.eks. aviser, magasiner, branchespecifikke tidsskrifter og webpublikationer. Du udvikler nødvendige kundskaber til at redigere rapporter, esseays og forretningsdokumenter. Samtidig lærer du at redigere materiale fra en mediekanal til en anden.
 • Introduction to Creative AdvertisingDette er et introduktionsfag, der giver et detaljeret overblik af reklamebranchen og de kreative og strategiske dele den består af. I løbet af faget undersøger du blandt andet relationen mellem annoncører, reklamebureauer og medier. Du får forståelsen for hvordan du planlægger og fremviser mål og budgetter, analyserer målgruppen og hvordan den kreative del fungere. Du undersøger også etiske spørgsmål, medieplanlægning og ledelse af projekter.

Adgangskrav

 • Færdiggjort gymnasial uddannelse
 • Afviklet IBS-interview
 • Middel- til gode engelskkarakterer

 *Dit karakterbevis i engelsk må ikke være ældre end 5 år. Er dit bevis ældre skal du gennemføre en international sprogtest. Kontakt os for mere information og hjælp.

 

StudiestartStudiets varighedIBS programpris (DKK)
Forår 2017Studieår132 995
Forår 2017Semester89 995

 

INDGÅR I PROGRAMPRISEN

 • Studierådgivning og afrejsemøde
 • Studieafgift (fuldtidsstudier)
 • Bolig første semester
 • IBS velkomstmøde og aktiviteter
 • Introduktionsdage på skolen
 • IBS-repræsentant i området
 • Karakterudskrift fra USC
 • Diplom i Communication fra USC
 • IBS eksamensfrokost
 • Medlemskab af IBS Connect
 • IBS-diplom

 

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.