Diploma in General Studies, USC

Diploma in General Studies

Hvornår vil du starte?StudiestartAnsøg senest
Forår 201720/02 2017
15/12 2016

På University of the Sunshine Coast (USC) har du en fantastisk mulighed for selv at skræddersy dine udlandsstudier. Vælg et Diploma in General Studies og start dit studieår baseret på dine interesser.

 

Hvorfor skal du vælge General Studies på USC?

Du, som vælger at tage et Diploma in General Studies vælger selv otte fag som du studerer under dit studieår. Fagene du vælger kan være fra områder som f.eks. business, markedsføring, event, kommunikation, kreative emner, samfundsvidenskab, teknik eller sundhed og helse. Dette er en unik mulighed for at teste de mange forskellige fagområder samtidig med du bor i et nyt land og oplever en ny kultur.

 

Hvad kan du arbejde med efter uddannelsen?

Et Diploma in General Studies fra USC kan lede til præcis det du vil have det skal lede til. Hvad du kommer til at arbejde med efter uddannelsen afhænger helt af hvilke fag du har læst i løbet af dit studieår. Enten kan du vælge at specialisere dig inden for et specifikt fagområde ellers kan du vælge fag fra forskellige fagområder for at prøve dig frem og finde ud af hvad du vil læse videre med senere. Dette diplom kan være en god start for dig, som vil tage en fuld akademisk uddannelse, en såkaldt bachelor’s degree. Du har mulighed for at tilegne dig point fra din diplomuddannelse som du kan overføre til dine videre studier på USC. For du kan få dine studier fra diplomuddannelsen overført til en bacheloruddannelse skal dine fag være inden for samme fagområde som den bachelor’s degree du havde i tankerne. Der er altså ingen garanti for at du kan få overført fagene til di bachelor. kontakt os gerne for hjælp til at vælge fag og yderligere spørgsmål.

Læs mere om full degree på USC.

 

Eksempel på fag

 • Introduction to Criminology Dette fag fokusere primært på to områder: at forstå forskellige anledninger til kriminalitet og hvordan forskellige institutioner arbejder med forebyggelse af kriminalitet. Faget tager emner op, såsom forskellige typer af kriminalitet (f.eks. graffiti, vandalisme, stofmisbrug, seksuelle overgreb og terrorisme) og deres ofre. Du undersøger også forklaringer til kriminalitet, gerningssteder og hvordan samfundet ser på kriminalitet, det vil sige hvilke typer af straf og forebyggelsesdomme, der findes. Under faget udvikles din forståelse for love og kriminalitet.
 • Business Law and Ethics Gennem dette fag får du en grundlæggende forståelse for gældende love og etiske spørgsmål i forbindelse med erhvervslivet. Faget giver dig blandt andet kundskaber om oprindelsen af valgsystemet i Australien og internationalt. Du undersøger også kontraktret og forbrugerlovgivning.
 • Communication Theory and Practice Viden om sociale og kulturelle sammenhænge, der påvirker vores kommunikation er vigtig i både privatlivet og professionelt. I dette fag får du en dybere forståelse af vigtige teorier omkring alle aspekter af kommunikation og lærer at ruge effektive og overbevisende kommunikationsstrategier.
 • Environment, Technology and Sustainability Hvis du vil forandre eller påvirke verden er dette fag en god start. Ved at studere den videnskabelige måde at håndtere miljø og opnå holdbarhed får du en forståelse af hvad, der påvirker kvaliteten i dine omgivelser. Du kommer blandt andet til at lære hvordan du indsamler troværdig information til at tage gode beslutninger og bruge teknik og tilgange, der fremmer bæredygtigheden. Du behøver ingen tidligere videnskabelige forudsætninger det vil du lære i løbet af faget gennem praktisk arbejde, eksempler fra virkeligheden og cases.

Dette er blot et udpluk af de fag USC tilbyder, kontakt os for at få tilsendt hele fagudbuddet. 

Adgangskrav

 • Færdiggjort gymnasial uddannelse
 • Afviklet IBS-interview
 • Middel- til gode engelskkarakterer

 *Dit karakterbevis i engelsk må ikke være ældre end 5 år. Er dit bevis ældre skal du gennemføre en international sprogtest. Kontakt os for mere information og hjælp.

 

StudiestartStudiets varighedIBS programpris (DKK)
Forår 2017Studieår132 995
Forår 2017Semester89 995

INDGÅR I PROGRAMPRISEN

 • Studierådgivning og afrejsemøde
 • Studieafgift (fuldtidsstudier)
 • Bolig første semester
 • IBS velkomstmøde og aktiviteter
 • Introduktionsdage på skolen
 • IBS-repræsentant i området
 • Karakterudskrift fra USC
 • Diplom i General Studies fra USC
 • IBS eksamensfrokost
 • Medlemskab af IBS Connect
 • IBS-diplom

 

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.