Diploma in Social Science, USC

Diploma in Social Science

Hvornår vil du starte?StudiestartAnsøg senest
Forår 201720/02 2017
15/12 2016

Er du interesseret i omverdenen og sociale spørgsmål? Med et Diploma in Social Science fra University of the Sunshince Coast (USC) åbner du døre til flere interessante erhvervsmuligheder inden for områder som f.eks. psykologi, human resources, økonomi og kommunikation.

Hvorfor studere Social Science?

Social Science oversættes på dansk til samfundsvidenskab. Det er et bredt område, der omfatter discipliner som f.eks. sociologi, psykologi, geografi men også kommunikation og økonomi til en vis grad. Diplomuddannelsen i Social Science på University of the Sunshine Coast giver dig mulighed for at vælge otte samfundsvidenskabelige fag på et studieår. I og med du vælger dine fag selv kan du styre hvilke områder af samfundsvidenskaben du studerer.

Hvad kan du arbejde med efter uddannelsen?

Uddannelsen giver dig et Diploma in Social Science og giver en god base for videre studier. Hvad dit studieår i udlandet leder dig til afhænger i høj grad af hvilke fag du vælger at studere. Dette kan være starten for dig, som i fremtiden vil arbejde med f.eks. rådgivning, socialt arbejde, historie, psykologi eller kommunikation. Dette studieår på USC giver dig gode forudsætninger for at fortsætte studierne på skolen og tage en fuld uddannelse, en såkaldt bachelor’s degree.

Læs mere om full degree på USC.

 

Eksempel på fag

 • Current Directions in Psychology
  Målet med dette fag er at dig en spændende og moderne introduktion til aktuelle emner inden for psykologi. Hver uge vil en underviser præsentere sin forskning til diskussion om nye opdagelser inden for netop dette felt. Du vil lære mere om aktuelle forskningsmetoder, tekniker og udfordringer inden for disse områder. I løbet af faget kommer du også til at undersøge og analysere et område inden for psykologien ud fra din egen interesse.
 • Introduction to Sociology: Society, Culture and Change Australien er et samfund i forandring, i en verden som forandres hurtigt. Forandring bliver både taget godt imod af nogen og modsættes af af andre forskellige sociale grupper. Nogen ser muligheder mens andre oplever ubehag og til og med undertrykkelse. I løbet af dette fag udvikler du din forståelse for social forandring og ulighed. Du undersøger blandt andet sociale, kulturelle og historiske forudsætninger, der påvirker forskellige samfundsinstitutioner og lærer dig at evaluere på hvordan vi gør tingene bedre i fremtiden.
 • Introduction to Indigenous Australia
  Faget handler om vigtige kulturelle og historiske faktorer, der har formet Australiens indfødte kultur siden koloniseringen og undersøger hvordan det har påvirket nutidens indfødte grupper og familier. Lokale eksempler og sammenhænge anvendes for at øge dine forståelse for nationale spørgsmål og politikker. Du studerer særskilte indfødte grupper i området Qeensland, med fokus på hvordan de påvirkes af statslige bestemmelser. Under faget udvikler du din evne til kritisk at vurdere og analysere forskellige perspektiver for landets indfødte.
 • Social Work and Human Services Practice
  Gennem dette fag får du kundskaber inden for de teorier, der anvendes til at forstå mennesker i deres sociale kontekst. Du studerer forskellige organisatoriske sammenhænge med fokus på social retfærdighed og kritisk granskning. Målet er at give dig et overblik over socialarbejdet i det moderne samfund i Australien. Under faget undersøger du også aktuelle politiske sammenhænge og hvordan de påvirker processer, metoder og informationskilder, der anvendes af de aktive inden for det sociale arbejde.

Adgangskrav

 • Færdiggjort gymnasial uddannelse
 • Afviklet IBS-interview
 • Middel- til gode engelskkarakterer

 *Dit karakterbevis i engelsk må ikke være ældre end 5 år. Er dit bevis ældre skal du gennemføre en international sprogtest. Kontakt os for mere information og hjælp.

 

StudiestartStudiets varighedIBS programpris (DKK)
Forår 2017Studieår132 995
Forår 2017Semester89 995

 

INDGÅR I PROGRAMPRISEN

 • Studierådgivning og afrejsemøde
 • Studieafgift (fuldtidsstudier)
 • Bolig første semester
 • IBS velkomstmøde og aktiviteter
 • Introduktionsdage på skolen
 • IBS-repræsentant i området
 • Karakterudskrift fra USC
 • Diplom i Social Science fra USC
 • IBS eksamensfrokost
 • Medlemskab af IBS Connect
 • IBS-diplom

 

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.