Diploma in Sport & Fitness, USC

Diploma in Sport & Fitness

Hvornår vil du starte?StudiestartAnsøg senest
Forår 201720/02 2017
15/12 2016

Sport og fitnessbranchen vokser hurtigt. Flere og flere mennesker verden over har indset hvor vigtigt det er at træne sin krop og hvor sjovt det er at udøve sport. Arbejdsgiverne søger konstant efter de rette kompetencer og kvalificerede fagfolk. Dine udlandsstudier giver dig et internationalt perspektiv og en konkurrenceevne andre kandidater kan mangle.

Hvorfor studere sport og fitness på USC?

Er du interesseret i alle aspekter af sport og fitness og vil du arbejde professionelt inden for dette område? USC’s Diplom i Sport & Fitness giver dig både vigtig teoretisk viden og praktisk erfaring til din karriere. Du kommer til at lære om fitness og hvordan du træner andre i sport samtidig med du studere relaterede fag som uddannelse i udendørsmiljø elle turisme og fritid.

Hvad kan du lave efter uddannelsen?

Efter denne uddannelse kan du arbejde med træning og helse på forskellige måder. Du kan vælge at arbejde praktisk med træning som f.eks. hold- eller fitnessinstruktør. Er du mere interesseret i forretningsperspektivet kan du søge job som centerleder i et fitnesscenter eller arbejde med events i forbindelse med sport- og oplevelsesbranchen.

Eksempel på fag

Obligatoriske fag

 • Introduction to Sport and Exercise Science
  Dette fag introducerer dig til sport- og fitnessverdenen og de forskellige karrieremuligheder til rådighed på dette område. Du vil udforske sport og uddannelse i både den globale og nationale kontekst. Kurset introducerer dig til områder af motion som fysiologi, biomekanik og coaching og baner vejen for dine fremtidige studier.
 • Introduction to Coaching Science
  Faget introducerer dig til at arbejde som coach. Forelæsningerne omfatter coaching uddannelse, træningsprincipper og en introduktion til andre sportsgrene. Praktiske øvelser vil introducere dig til de grundlæggende testprotokoller og giver dig mulighed for at øve coaching.
 • Sports Field Studies 1
  Dette fag introducerer dig til færdigheder og organisatoriske aspekter i forbindelse med sport og fysisk aktivitet. Det giver en forståelse af erhvervelse af viden og udvikling, sikkerhed samt regler og strategier. Du kan også deltage i praktiske øvelser, hvor du underviser dine klassekammerater, herunder planlægning, organisering, gennemførelse og evaluering.
 • Exercise Testing and Measurement
  Faget vil hjælpe dig med at forstå principperne for afprøvning og måling af uddannelse og få praktisk viden om sikre og effektive løfteteknikker, med fokus på styrke og kondition. Du vil være i stand til at identificere de forskellige principper for uddannelse, og lære grundlæggende metoder til udvælgelse af belastning, hyppighed og intensitet.

Eksempel på valgfag

 • Outdoor Living and Travel Skills
  Faget udvikler din viden til sikkert at være i stand til at rejse og deltage i undersøgelser i udendørsmiljø. Der er fokus på ikke-motoriserede transportformer såsom vandreture og kanosejlads, herunder kendskab til navigation, vejr og sikkerhed. I læringen sættes der fokus på sikkerhed, god dømmekraft, omsorg for andre og for miljøet, forberedelse og evne til at lære af erfaringerne.
 • Foundations of Outdoor Environmental Studies
  I løbet af dette fag lærer du de teoretiske rammer inden for udendørsmiljø med et stærkt fokus på idéer og kulturelle forestillinger, der har formet hvordan australierne opfatter og samarbejder med naturmiljøer. Der lægges særlig vægt på, hvordan vestlige og  det oprindelige folks trossystemer former menneskers forhold til naturen og miljømæssig bæredygtighed.
 • Introduction to Tourism, Leisure and Events
  Dette fag er en introduktion til programmet, turisme, fritid og Event Management (TL & EM). Emnerne omfatter destinationer og erfaringer, marketing, ledelse og struktur inden for TL & E. Hertil kommer begreber som efterspørgsel, levering, produkter, serviceydelser, markeder, distribution, positive og negative virkninger, bæredygtig praksis og levering af turisme, fritid og begivenheder i regional, national og international sammenhæng.
 • Tourism, Leisure and Special Interests
  Dette kursus beskæftiger sig med udviklingen af TL produkter og services til særinteresser. Du opfordres til at tænke ud over “masseturisme” og udforske nye former for turisme, der opfylder nye, særlige behov og opfylder et marked i konstant udvikling. Kvaliteten af service måles og evalueres for at sikre erfaringer med høj kvalitet.

ADGANGSKRAV

 • Færdiggjort gymnasial uddannelse
 • Afviklet IBS-interview
 • Middel- til gode engelskkarakterer

 *Dit karakterbevis i engelsk må ikke være ældre end 5 år. Er dit bevis ældre skal du gennemføre en international sprogtest. Kontakt os for mere information og hjælp.

StudiestartStudiets varighedIBS programpris (DKK)
Forår 2017Studieår132 995
Forår 2017Semester89 995

 

INDGÅR I PROGRAMPRISEN

 • Studierådgivning og afrejsemøde
 • Studieafgift (fuldtidsstudier)
 • Bolig første semester
 • IBS velkomstmøde og aktiviteter
 • Introduktionsdage på skolen
 • IBS-repræsentant i området
 • Karakterudskrift fra USC
 • Diplom i Social Science fra USC
 • IBS eksamensfrokost
 • Medlemskab af IBS Connect
 • IBS-diplom

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.