Entrepreneurship, RMIT University

Entrepreneurship

Er du fuld af ideer og kreative løsninger? På RMIT University finder du programmet Entrepreneurship, hvor du kan lære meget mere om at starte din egen virksomhed – et spændende karrierevalg.

hVorfor studere entrepreneurship?

Entreprenører drives af udvikling, skaber nye virksomheder og kan, hvis de er heldige, tjene mange penge. På RMIT University får du teoretisk kundskab blandet med praktiske case studies ledt af anerkendte og respekterede entreprenører.

Dine karrieremuligheder efter endte studier i Melbourne er mange – der findes entreprenører bag enhver virksomhed, så uanset hvad du drømmer om at beskæftige dig med, er studierne brugbare.

Eksempler på fag

  • Applied Entrepreneurship Dette fag introducerer den studerende til, ved en analyse af markedet, at arbejde på indtrængen på markedet. Den studerende vil ligeledes få teoretiske kompetencer, som sidenhen skal kunne implementeres i praksis.
  • Intrapreneurship Faget er et såkaldt Work Integrated Learning-fag,  som indebærer praktisk case study i en virksomhed. Begrebet indeholder, at du agerer som entreprenør i en allerede eksisterende virksomhed for at sikre udvikling.
  • Global Entrepreneurship
    Faget introducerer den studerende til entreprenørskab i globalt perspektiv, som er en tendens der vokser frem i øjeblikket.
  • Human Resource ManagementFaget giver den studerende en introduktion til vigtigheden af HR i en virksomhed, herunder hvordan man arbejder med succesfuld implementering af HR.

optagelseskrav

  • Færdiggjort gymnasial uddannelse
  • Middel- til gode karakterer på gymnasial uddannelse
  • Afviklet IBS interview.

Vil du vide mere:

Kontakt IBS

Book gratis studievejledning

Deltag i inspirationsmøde

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.