Full Degree, ACPE

Full Degree Australian College of Physical Education

Hvornår vil du starte?StudiestartAnsøg senest
Forår 201727/02 2017
15/12 2016

Vil du gerne studere en hel uddannelse i udlandet? På ACPE kan du finpudse dit CV med en bachelorgrad fra en af Australiens bedste skoler indenfor sport og idræt.

Det tager normalt tre år at læse en bachelor’s degree i Australien. At tilbringe tre år på ACPE er et perfekt valg for dig som vil have en personligt udformet studietid hvor du har tæt kontakt med dine lærere. På ACPE kan du tage en bachelor’s degree indenfor mange forskellige sportsgrene, idet skolen har fokus på netop dette fagområde.

Et valg om at tage en hel uddannelse på ACPE giver dig en fordel i forhold til konkurrenter indenfor dagens sundhedsindustri. Der er mange som søger en uddannelse indenfor området, men de fleste vælger kortere programmer som i mange tilfælde kun giver dig basiskundskaber. Med en bachelor’s degree har du gode muligheder for at være en stærkere kandidat i jagten på drømmejobbet.

Finpuds dit CV med en bachelor’s degree fra ACPE. Få en unik sportsuddannelse på en skole i topklasse og i et land som byder på mange spændende eventyr.

Kontakt os hvis du har i sinde at tage en hel uddannelse på Southern Cross University. Vi hjælper dig med hele ansøgningsprocessen, og sørger for at du tager de rette valg fra starten af.

EKSEMPler PÅ BACHELOR’S DEGREE PÅ ACPE

  • Sports Business
  • Applied Dance
  • Applied Fitness
  • Health and Movement
  • Sport Coaching and Administration
StudiestartStudiets varighedIBS programpris (DKK)
Forår 2017Studieår141 995

Vil du vide mere?

Kontakt IBS

Book gratis studievejledning

Deltag i inspirationsmøde

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.