Full Degree, Accademia Italiana i Rom

Full Degree Accademia Italiana i Rom

Designbranchen kan være hård, så hvis det er dit største ønske at komme ind i branchen, kan det være rigtig godt at investere i en god uddannelse. Dig som læser en hel uddannelse indenfor dig valgte fagområde vil blive ekstra konkurrencedygtig.

Mange af vores studerende påbegynder deres studier på Accademia Italiana med et studieår hvor de får de grundlæggende færdigheder indenfor det valgte designprogram. Dette er rigtig godt alternativ, samt udgangspunkt for at komme ind i branchen, men flere og flere vælger at blive på skolen for at læse en hel uddannelse. Det tager normalt tre år at læse en bachelor’s degree fra Accademia Italiana.

 På Accademia Italiana i Rom kan du læse en bachelor’s degree indenfor samtlige designprogrammer som skolen udbyder. Få et konkurrencedygtigt CV med en bachelor’s degree fra en italiensk designskole i verdensklasse.

Kontakt os hvis du har i sinde at tage en hel uddannelse på Accademia Italiana. Vi hjælper dig med hele ansøgningsprocessen, og sørger for at du tager de rette valg fra starten af.

Vil du vide mere?

Kontakt IBS

Book gratis studievejledning

Deltag i inspirationsmøde

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.