Full Degree Antioch University

Full Degree Antioch University

Hvornår vil du starte?StudiestartAnsøg senest
Efterår 201702/10 2017
31/03 2017

I USA tager det normalt fire år at læse en bachelor’s degree (hvad der svarer til en danske bachelorgrad), men hvis du vælger at studere i Santa Barbara kan du  ved at tage ekstra credits hvert semester opnå en bachelor’s degree på kun tre år.

IBS har et unikt samarbejde med Santa Barbara City College (SBCC) og Antioch University (AUSB). Skolerne har en såkaldt transfer agreement, hvilket betyder at studerende fra SBCC kan overføre deres credits fra SBCC for at fortsætte deres studier på højere niveau AUSB.

Dig der gerne vil læse en hel uddannelse i USA, en bachelor’s degree, starter med at læse et år på SBCC og laver derefter en transfer til Antioch. På Antioch får du også medregnet de credits du læst på SBCC og så får du ovenikøbet credits for dit sidste år på gymnasiet i Danmark. Efter to år på Antioch har du samlet nok credits til at opnå en bachelor’s degree.

IBS unikke samarbejde med SBCC og Antioch University gør, at hvis du gerne vil læse en hel uddannelse i USA kan du spare både tid og penge. Kontakt os, så hjælper vi dig med ansøge.

 

BACHELOR’S DEGREE PÅ ANTIOCH UNIVERSITY

 

  • Business & Entrepreneurship
  • Communication & Media
  • Applied Psychology
  • Environmental Studies
  • Marketing
StudiestartStudiets varighedIBS programpris (DKK)
Efterår 2017Studieår/3 quarters184 995

For mere information om Full Degree:

Kontakt IBS
Book personligt møde

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.