Full Degree, BPP University

Full Degree BPP University

Hvornår vil du starte?StudiestartAnsøg senest
Efterår 201718/09 2017
31/03 2017
Forår 201815/09 2017

Det britiske skolesystem har et godt internationalt ry, hvorfor det er et godt valg at tage en hel uddannelse her.

Bachelor’s Degree
Det tager normalt tre år at læse en bachleor’s degree i England. En bachelor’s degree i England svarer til en dansk bacheloruddannelse. På BPP University kan du fordybe dig inden for fagområderne jura, psykologi eller business. Begrebet business indeholder egentlig flere forskellige profiler. Du vælger selv om du vil fokusere på virksomhedsøkonomi, leadership, international handel eller måske finansiering.

Master’s Degree
En master’s degree tager kun et år i England. En master’s degree i England svarer til en dansk kandidatuddannelse. Ligesom på bachelorniveau kan du vælge mellem forskellige fagområder og profiler. Du kan se eksempler neden for. Der et ikke nødvendigvis et krav fra BPP University, at du har en bachelorgrad inden for det område du vil læse en kandidatgrad. Kontakt IBS for mere information.

Ønsker du at gøre dit CV væsentligt mere konkurrencedygtigt med en uddannelse fra England? Så er BPP University i London et  rigtig godt valg for dig, som gerne vil arbejde med business, psykologi eller jura.

Kontakt os hvis du har i sinde at tage en hel uddannelse på BPP University. Vi hjælper dig med hele ansøgningsprocessen, og sørger for at du tager de rette valg fra starten af.

Har du allerede en bachelor inden for business eller jura? BPP giver dig muligheden for at finpudse din uddannelse yderligere med en master’s degree, det vil sige studier på et mere avanceret niveau.

Læs mere om at tage en master’s degree inden for business

Læs mere om at tage en master’s degree inden for jura

Hvis du vælger at læse en Full Degree på BPP University er der gode chancer for økonomisk støtte. Læs mere om dette under SU og legater.

EKSEMPLER PÅ BACHELOR’S OG MASTER’S DEGREE PÅ BPP UNIVERSITY:

  • Business Management
  • International Business
  • Business Law
  • Commercial Law
  • Marketing
  • Banking and Finance
  • Pyschology
StudiestartStudiets varighedIBS programpris (DKK)
Efterår 2017Studieår112 995
Forår 2018Studieår112 995

For mere information om Full Degree:
Book et personligt møde
Kontakt IBS

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.