Full Degree, Fisher College

Full Degree Fisher College

Hvornår vil du starte?StudiestartAnsøg senest
Efterår 201702/09 2017
31/03 2017
Forår 201815/09 2017

På Fisher College kan du læse en hel bachelorgrad inden for næsten alle skolens fagområder. Når du læser en hel bachelor indgår der et praktikforløb, hvilke gør dig mere erfaringsrig og konkurrencedygtig når du søger job.

En bachelorgrad tager normalt fire år i USA. Hvis du tager en hel bachelorgrad på Fisher College vil der være nogle obligatoriske fag du skal læse. Vi hjælper di med at svare på alle dine spørgsmål og vælge de fag der passer til dig.

Studierne på Fisher College er rettet mod at forberede dig til voksenlivet og hjælpe dig med at nå dine karrieremål. Derfor indgår der et praktikforløb i uddannelsen, hvis du læser en hel bachelor.

Kontakt os hvis du kunne tænke dig at læse en full degree på Fisher College. Vi hjælper dig med at komme ind og svare på alle dine spørgsmål.

Populære Bachelor’s degree på Fisher College

  • Psychology
  • Communication and Media Studies
  • Management – Hospitality and Tourism Concentration
  • Management – Human Resources Management Concentration
  • Human Services
StudiestartStudiets varighedIBS programpris (DKK)
Efterår 2017Studieår152 429
Forår 2018Studieår152 429

For mere information:

Kontakt IBS

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.