Full Degree Hawaii Pacific University

Full Degree Hawaii Pacific University

Hvornår vil du starte?StudiestartAnsøg senest
Efterår 201721/08 2017
31/03 2017
Forår 201815/09 2017

HPU er et populært universitet, hvor mange amerikanske studerende vælger at lave en transfer til, efter to år på et community college. Danske studerende har også mulighed for at tage en hel uddannelse på HPU.

På HPU kan du både tage en bachelor’s og en master’s degree. For at tage en master’s degree skal du allerede have gennemført en bachelor’s degree eller tilsvarende. En bachelor’s degree tager 3-4 år og en master’s degree tager 1,5 – 2 år.

Det er muligt på HPU at tage din bachelor på kun 3 år, selvom det er almindeligt i USA at tage bachelor på 4 år. HPU godkender 30 credits af din gymnasiale uddannelse, som du kan tage med dig. Her har du allerede et forspring, da en bachelor’s degree normalt tager 4 år i USA – en fantastisk mulighed for at spare tid og penge.

 

Studerende som ansøger om at tage en hel uddannelse på HPU, har også mulighed for at søge legater, som skolen uddeler årligt.

Kontakt os hvis du har i sinde at tage en hel uddannelse på HPU. Vi hjælper dig med hele ansøgningsprocessen, og sørger for at du tager de rette valg fra starten af.

EKSEMPLER PÅ BACHELOR’S DEGREE:

EKSEMPLER PÅ MASTER’S DEGREE:

MarketingCommunication
CommunicationOrganizational Change
Hospitality and Tourism ManagementMarine Science
Environmental ScienceGlobal Leadership and Sustainable Development
Human Resource DevelopmentHuman Resource Development
Political ScienceSocial Work
Marine Biology
Oceanography

Legater

På HPU er det muligt at søge legater til din bachelor uddannelse. Disse legater bliver tildelt ud fra karaktergennemsnit. Alle, som søger ind på en fuld bachelor uddannelse minimum et år før studiestart bliver taget i betragtning til legater. Der uddeles legater på 3.000 – 10.000 USD pr. år.

Det er ikke muligt at søge legat til en master uddannelse, her har du istedet mulighed for at søge som graduate assistant. Får du stillingen som graduate assistant arbejder du på det college du er tilknyttet hvad end det er business eller marine biologi. I stedet for at modtage løn får du dækket 30% af tuition fee.

StudiestartStudiets varighedIBS programpris (DKK)
Efterår 2017Studieår159 995
Forår 2018Studieår159 995

*Prisen er et eksempel på en fuld degree. Priserne kan variere afhængig af uddannelsen.

I PROGRAMAFGIFTEN INDGÅR

  • Skoleafgift (24-30 credits/studieår, fuldtidsstudier)
  • Bolig i dobbeltværelse
  • Introduktionsdage på skolen
  • Pre-registrede fag
  • IBS-repræsentent på stedet
  • Karakterbevis fra HPU
  • Diplom fra IBS
  • Studierådgivning og afrejsemøde
  • Medlemskab i IBS Connect
  • Buskort på Hawaii

For mere information om Full Degree:
Kontakt IBS
Book personligt møde

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.