Full Degree, Keiser University

Full Degree Keiser University

Hvornår vil du starte?StudiestartAnsøg senest
Efterår 201728/08 2017
31/03 2017
Forår 201815/09 2017

På Keiser University kan du tage en bachelor’s degree, som er tilsvarende en dansk bachelorgrad, indenfor alle de fagområder, som udbydes på skolen. Vi giver dig selvfølgelig råd og vejledning.

For at tage en hel uddannelse på Keiser University, så forudsætter det, at du i løbet af de første år læser nogle obligatoriske fag. En bachelor’s degree opnår du normalt efter fire års studier. Vi hjælper med at afklare, hvad du måtte have af spørgsmål, og kan selvfølgelig også rådgive i populære fagområder.

Drømmer du om en uddannelse fra USA? Kast dig ud i det og lad dine drømme blivet til virkelighed i solrige Florida, på en international og succesrig skole.

Kontakt os, hvis du sigter efter at tage en hel uddannelse på Northwood University. Vi hjælper dig med hele ansøgningsprocessen, samt med at træffe de rigtige valg fra starten af.

EKSEMPLER PÅ BACHELOR’S DEGREE PÅ Keiser UNIVERSITY:

  • Sustainability Management
  • Advertising and PR
  • Franchising Management
  • Marketing
  • Management
StudiestartStudiets varighedIBS programpris (DKK)
Efterår 2017Studieår216 995
Forår 2018Studieår216 995

For mere information om Full Degree:
Kontakt IBS
Book personligt møde

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.