Full Degree, Martin i Brisbane

Full Degree Martin i Brisbane

På Martin kan du tage en Bachelor of Business. Du vælger selv om du vil fokusere på generelle businessfag eller om du vil specialisere dig inden for Marketing, Tourism eller Events.

En bachelor’s degree i Australien, modsvarerende en dansk bacheloruddannelse, tager normalt tre år. På Martin har man et system med ‘trimesters’ hvilke betyder der er tre semestre per studieår. Det betyder, at du vil kunne opnå en bachelor’s degree på kun to års studier, hvis du vælger at læse de tre semestre per år frem for to.

Hjælp til at starte din karrierer

På Martin findes et Career Starter Program der hjælper dig til at tage dit første skridt ud i arbejdslivet. Du får blandt andet hjælp til at skrive dit CV, netværke, forbedre din samtaleteknik og søge praktikpladser eller frivilligt arbejde.

Tag del i en erhvervsforberedende uddannelse på Martin. Få en akademisk uddannelse fra en skole som vil hjælpe dig med at sætte gang i din karrierer.

Bachelor degrees på Martin i Brisbane

  • Bachelor of BusinessEn bachelor inden for business er til dig som vil have en uddannelse med mange forskellige karrieremuligheder. Du vil i fremtiden kunne arbejde med eksempelvis Human Ressources, virksomhedsledelse, økonomi eller måske opstarte en selvstændig virksomhed
  • Bachelor of Business (Marketing)En uddannelse til dig som vil arbejde i en branche med kreative og spændende udfordringer. Efter uddannelsens afslutning kan du arbejde med blandt andet reklamer, kampagner, markedsanalyser og markedsstrategier.
  • Bachelor of Business (Tourism)Denne uddannelse er til dig som vil være midt i en industri der vokser over hele verden. I fremtiden vil du være i stand til at arbejde med markedsføring af et turistkontor, arbejde på et resort for et luftfartselskab eller du kan starte din egen virksomhed inden for turisme.
  • Bachelor of Business (Events)
  • Velegnet til dem som ønsker at planlægge og gennemfører events af enhver art. Det kan være alt fra konferencer til bryllupper, koncerter eller sportsbegivenheder. En eventuddannelse giver dig også kundskaber inden for ledelse og markedsføring.

For mere information om Full Degree

Kontakt IBS

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.