Full Degree – Santa Barbara City College

Full Degree på Santa Barbara City College

Hvornår vil du starte?StudiestartAnsøg senest
Efterår 201714/08 2017
31/03 2017
Forår 201815/09 2017

Hvis du har som mål at tage en hel uddannelse i USA, så er studier med IBS på Santa Barbara City College et rigtig godt udgangspunkt.

SBCC har nogle rigtig gode “transfer agreements” med flere store skoler i USA, som for eksempel UCLA, UCSB, US Berkeley og Antioch University. Mange amerikanere påbegynder ligeledes deres studier på et community college for efter to at lave en transfer til et universitet, og færdiggøre deres uddannelse der. For at kunne tage en hel uddannelse, er det nødvendigt at du læser nogle obligatoriske fag.

Vi hos IBS hjælper dig gennem junglen af fag og regler med at finde de muligheder, de passer bedst til dig.

Kontakt os, hvis du sigter efter at tage en hel uddannelse i USA. Vi vil da hjælpe dig med at træffe de rigtige valg fra starten af. Vi kan blandt andet tilbyde dig muligheden at på Antioch University, tage en amerikansk bachelor’s degree på kun tre år i stedet for fire.

Læs mere:
Antioch University

StudiestartStudiets varighedIBS programpris (DKK)
Efterår 2017Studieår115 995
Forår 2018Studieår115 995

For mere information om Full Degree:
Kontakt IBS
Book personligt møde

 

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.