Full Degree, Southern Cross University Gold Coast

Full Degree Southern Cross University på Gold Coast

Hvornår vil du starte?StudiestartAnsøg senest
Forår 201722/02 2017
15/12 2016

Er det dit mål at tage en hel uddannelse i Australien? Så gør du klogt i at starte dine studier på Southern Cross University (SCU).

På Southern Cross University kan du tage en bachelor’s degree indenfor flere forskellige fagområder. Det tager normalt tre år og modsvarer en dansk bachelorgrad. Mange studerende som startede med f.eks. at læse et år indenfor Sport Management læser efterfølgende videre på en Bachelor of Business Administration.

Samtlige etårige IBS-programmer på Southern Cross University giver dig et godt fundament for at studere videre mod en hel uddannelse.

Kontakt os hvis du har i sinde at tage en hel uddannelse på Southern Cross University. Vi hjælper dig med hele ansøgningsprocessen, og sørger for at du tager de rette valg fra starten af.

EKSEMPLER PÅ BACHELOR’S DEGREE PÅ SCU:

  • Sport and Exercise Science
  • Contemporary Music
  • Environmental Science
  • Marine Science and Management
  • Business Administration
StudiestartStudiets varighedIBS programpris (DKK)
Forår 2017Studieår116 995

For mere information om Full Degree:
Book et personligt møde
Kontakt IBS

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.