Full Degree, Sunshine Coast TAFE

Full Degree TAFE Sunshine Coast

På TAFE studerer du et erhvervsforbedende program af et eller to semtres varighed. Vil du gerne læse en hel uddannelse med hjem fra Australien, så kan blive på Sunshine Coast og læse videre på højere niveau.

Det tager normalt tre år at tage en bachelor’s degree i Australien og med en uddannelse fra TAFE har du lagt grundstenen for en videre karriere. Hvis du for eksempel har studeret Fitness på TAFE kan du fortsætte på University of the Sunshine coast for at tage en Bachelor of Arts of Exercise Science eller en Bachelor of Arts of Business.

Efter din program på TAFE har du mulighed for at læse på højere niveau og opnå en bachelor’s degree på University of the Sunshine Coast.

Kontakt os hvis du har i sinde at tage en hel uddannelse i Australien. Vi hjælper dig med hele ansøgningsprocessen, og hjælper dig med at træffe de rette valg fra starten af.

For mere information om Full Degree:
Book et personligt møde
Kontakt IBS

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.