Human Resources, Southern Cross University Gold Coast

Human Resources, Southern Cross University Gold Coast

HUMAN RESOURCES

Du, som i fremtiden vil arbejde med personaleforhold i virksomheder og organisationer skal vælge at studere Human Resources på Southern Cross University på Gold Coast. Du får en grundlæggende uddannelse på et campus med god beliggenhed, tæt på stranden og havet.

HVORFOR SKAL DU STUDERE HUMAN RESOURCES?

Personalevidenskab er et emne, der vedrører mange forskellige områder, herunder psykologi, økonomi og jura. Det er, hvad man kalder et tværfagligt emne og dermed et godt valg hvis du har mange forskellige interesseområder. Uddannelsen i Human Resources på Southern Cross University giver en grundlæggende viden om ledelse, forandringsledelse, kommunikation og kultur i virksomheden. Du får også dybdegående forståelse af virksomheden og hvordan den fungerer i en stadig mere globaliseret verden. Undervisningen er teoretisk, praktisk og interaktiv for at få kundskaber på mange forskellige niveauer.

HVAD FÅR MAN UD AF DETTE PROGAM?

Studier i HR kan være værdifulde i mange forskellige erhverv og de færdigheder du får med dig efter dette år kan du drage fordel af selv hvis du vælger en anden retning senere. Hvis du vælger at fortsætte dine studier og din karriere i HR har du mange fremtidige muligheder at se frem til. I fremtiden kan du arbejde med personaleforhold på forskellige niveauer. Du kan for eksempel specialisere dig i rekruttering eller bearbejdning – eller måske kan du bliver HR Manager. Dit internationale perspektiv på uddannelsen giver dig et godt forspring, hvis du ønsker at arbejde i en virksomhed der opererer i flere lande.

Hvis du sigter efter at blive HR chef, kan du overveje, at tage en bachelor’s degree i Business med Human Resources som hovedområde. Læs mere om at tage en bachelorgrad på Southern Cross University på Gold Coast.

EKSEMPLER PÅ FAG

 • Managing Organisations.
  Dette fag giver dig grundlæggende teoretisk og praktisk viden om virksomhedsledelse i nutidens globale erhvervsmæssig sammenhæng. Du får en større forståelse for, at en god leder har brug for viden om alle dele af en global virksomhed. Der er meget fokus på, at udforske den traditionelle ledelse, hvordan man kan føre individer på arbejdspladsen, og værdien af at arbejde i grupper. Undervisningen består af forelæsninger, seminarer, online information og praktiske opgaver.
 • Understanding the Business Environment. I løbet af dette fag udvikler du en forståelse for de forskellige faktorer, der påvirker de behov og efterspørgsel af arbejdskraft, både på lokalt og globalt plan. Mere specifikt vil du i løbet af faget diskutere faktorer, der påvirker arbejdsmarkedet i dag, såsom globalisering, en aldrende befolkning, mangel på visse færdigheder og ændre i arbejdssituationer.
 • Culture and Change Implementation Målet med dette fag er, at give dig en forståelse af begreber, teorier og en international tilgang til kultur. Dette opnås ved at undersøge og udvikle forståelsen af kulturer i grupper, gensidige relationer og nationale kulturer. I løbet af faget vil du også studere kulturens rolle i en organisation i forandring.
 • Designing Workforces for Human Resource Management Ved dette fag udvikler du evnen til at arbejde med strategisk planlægning, gennemførelse og udvikling af Human Resources. Du vil blandt andet lære at anvende de data og analyser i dit arbejde med personalemæssige spørgsmål og hvordan man analyserer virksomheden i en større sammenhæng.
 • The Human Resource Management Expert Practitioner Et fag der giver dig en forståelse af hvordan en medarbejders livscyklus kan se ud. Du ser nærmere på betydningen af branding og attraktivitet samt lærer mere om hvordan man ændre eller opsiger en ansættelse.

OPTAGELSESKRAV 

 • Færdiggjort gymnasial uddannelse
 • Afviklet IBS-interview
 • Middel- til gode engelskkarakterer

 

INDGÅR I PROGRAMPRISEN

 • Studieafgift (fuldtidsstudier)
 • Bolig i dobbeltværelse første semester
 • Introduktionsdage på skolen
 • IBS-repræsentant i området
 • Karakterudskrift fra Southern Cross University på Gold Coast
 • Studierådgivning og afrejsemøde
 • Medlemskab af IBS Connect

Hør nærmere

Vil du vide mere om udlandsstudier med IBS?

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du er meget velkommen til at stille specifikke spørgsmål, som du vil have svar på. Vi ser frem mod at høre fra dig!

Bestil information

Vil du have tilsendt information?

Her kan du bestille gratis information om udlandsstudier. Tag dig god tid til at læse det igennem hvor og hvornår du vil.